reklama
Truskaweczko na co bierzesz SOLUPRED ?
Dziewczyny o co chodzi z badaniami HLA? Ja nie miałam ich robionych.
Ani profesor M ani w klinice nikt o tym badaniu nie wspominał?
To chyba jedyne którego nie mam w kolekcji :-)
Doczytałam coś niecoś że robią je dziewczyny przed szczepieniami ale to już mam za sobą :-)
Proszę o info :-)
Dziewczyny o co chodzi z badaniami HLA? Ja nie miałam ich robionych.
Ani profesor M ani w klinice nikt o tym badaniu nie wspominał?
To chyba jedyne którego nie mam w kolekcji :-)
Doczytałam coś niecoś że robią je dziewczyny przed szczepieniami ale to już mam za sobą :-)
Proszę o info :-)
truskawka1211
Fanka BB :)
Alokin Solupred to zamiennik Encortonu... Pisałam już wczesniej o nim... Moja ciocia go przyjmuje i nie ma większości skutków ubocznych jak księżycowa twarz... tycie...itp... Dostepny jest tylko we Francji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Cześć dziewczyny ja juz po wizycie i szczepieniu ciąża jest:-) pęcherzyk obecny ale to dopiero 4tydz i 3 dni
dostałam od mojego gina oczywiście clexane akard luteine i kwas foliowy 5 mg
co do sterydu to zaskakującą rozmowę mialam z profesorem powiedział ze nie da mi sterydu bo niweluje on działanie szczepionki ponoc jedno wyklucza drugie wiec postanowiłam mu zaufac oby to sie sprawdziło ale wy w lodzi dostajecie wiec ja juz nic nie rozumiem co lekarz to opinia
pozdrawiam wszystkie buziole:-)
dostałam od mojego gina oczywiście clexane akard luteine i kwas foliowy 5 mg
co do sterydu to zaskakującą rozmowę mialam z profesorem powiedział ze nie da mi sterydu bo niweluje on działanie szczepionki ponoc jedno wyklucza drugie wiec postanowiłam mu zaufac oby to sie sprawdziło ale wy w lodzi dostajecie wiec ja juz nic nie rozumiem co lekarz to opinia
pozdrawiam wszystkie buziole:-)
Witam!
Byłam tu u Was na chwilę w listopadzie ale czasem wciąż Was podczytuję i baaaaaardzo kibicuję!!
Jesteście naprawdę twarde Babki...ja badania genetyczne i mojego męża mam jeszcze przed sobą,mieliśmy zrobić je w styczniu ale plany sie pozmieniały i dopiero w maju....zdaję sobie sprawe z tego że nie będzie łatwo sie zdiagnozować.....większość badań które juz przeszłam wyszły dobrze.......Chce pojechac do dr.Andżeliki do Zabrza,długo szukałam,mam nadzieję,że ta pani to dobry wybór i pomoże mi...
....Ale widzę tutaj wiele dobrych nowin...i to podnosi na duchu,trzymam kciuki za Was Dziewczyny,powodzenia!!
Byłam tu u Was na chwilę w listopadzie ale czasem wciąż Was podczytuję i baaaaaardzo kibicuję!!
Jesteście naprawdę twarde Babki...ja badania genetyczne i mojego męża mam jeszcze przed sobą,mieliśmy zrobić je w styczniu ale plany sie pozmieniały i dopiero w maju....zdaję sobie sprawe z tego że nie będzie łatwo sie zdiagnozować.....większość badań które juz przeszłam wyszły dobrze.......Chce pojechac do dr.Andżeliki do Zabrza,długo szukałam,mam nadzieję,że ta pani to dobry wybór i pomoże mi...
....Ale widzę tutaj wiele dobrych nowin...i to podnosi na duchu,trzymam kciuki za Was Dziewczyny,powodzenia!!
Witajcie Dziewczyny!
Wczoraj miałam zabieg, był to najgorszy dzień w moim życiu!! Najpierw dostałam niezły opr...od lekarza przyjmującego mnie, że to jest niepoważne, że tyle razy w ciąży bez znanej przyczyny! a przecież zawsze konsultowałam to ze sowimi lekarzami! już nie wspomnę o tym, że zrobił wielkie oczy jak usłyszałam, że nie zawsze moje poronienia kończyły się zabiegiem, a same się oczyszczały! ;/ Stwierdził, że powinnam sobie znaleźć jednego, a porządnego lekarza...ale gdzie???? Myślałam, że jestem twarda i opanowana jak szłam do szpitala, ale jak zapytali mnie jaką płeć dla dziecka wybieram, i jak dali mi metryczkę "urodzenia martwego dziecka" w celu zgłoszenia do urzędu stanu cywilnego, to już totalnie się rozłożyłam....;(
Sorry, że tak się rozpisałam, ale musiałam się komuś wygadać...;(
Gogac85 gratuluję i trzymam mocno kciuki!
Witam nowe forumowiczki
Pozdrówki!
Wczoraj miałam zabieg, był to najgorszy dzień w moim życiu!! Najpierw dostałam niezły opr...od lekarza przyjmującego mnie, że to jest niepoważne, że tyle razy w ciąży bez znanej przyczyny! a przecież zawsze konsultowałam to ze sowimi lekarzami! już nie wspomnę o tym, że zrobił wielkie oczy jak usłyszałam, że nie zawsze moje poronienia kończyły się zabiegiem, a same się oczyszczały! ;/ Stwierdził, że powinnam sobie znaleźć jednego, a porządnego lekarza...ale gdzie???? Myślałam, że jestem twarda i opanowana jak szłam do szpitala, ale jak zapytali mnie jaką płeć dla dziecka wybieram, i jak dali mi metryczkę "urodzenia martwego dziecka" w celu zgłoszenia do urzędu stanu cywilnego, to już totalnie się rozłożyłam....;(
Sorry, że tak się rozpisałam, ale musiałam się komuś wygadać...;(
Gogac85 gratuluję i trzymam mocno kciuki!
Witam nowe forumowiczki
Pozdrówki!
K
kaira24
Gość
Apolinkop przytulam kochana.Cięzkie są takie chwile, widzisz ja 8 raz jestem w ciąży i jak będzie mi dane zajdę jeszcze raz.Mi to już nie mówią że jestem nienormalna tylko ze nie umieją zrozumieć jak można tyle walczyć.
Gogac i tak do września !!!!!!
Jura ho ho dawno Cię nie było
Pozdrawiam was waleczne Lwice!
Gogac i tak do września !!!!!!
Jura ho ho dawno Cię nie było
Pozdrawiam was waleczne Lwice!
reklama
Podziel się: