reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Martha, gratuluje:)
Nie uciekam od was, siedzę cały czas w krzakach i was codziennie czytam. Nie mam po prostu o czym pisać :)
Czuję się osłabiona bardzo. Mam przerzuty do płuc pochwy i usunietego guza muzgu. Tyle ten mój ostatni dzieciaczek namieszał ;/
Obecnie jestem w domu mam przerwę 2 tyg od chemii.
Też mam mutacje MTHFR A. homozygote. Niestety przez nią najprawdopodobniej dostalam zakrzepicy w nodze. I choć mówiłam o tym onkologii, że chce clexane profilaktycznie to nic z tym nie zrobił bo nawet naie wiedział co to jest za mutacja. No i mam teraz clexane 2razy dziennie. Ehh trzeba mieć cierpliwość do lekarzy.
Teoretycznie po 2 latach od choroby można się starać o dziecko ale balabym się Nawrot choroby więc pasujemy ze staraniami. W grę wchodzi jedynie adopcja, Ale musi minąć 5 lat od zakończenia choroby.
Plastulinko mam w dalszej rodzinie dziewczynę która chorowała na chłoniaka. Po 5 latach zaszła w ciążę, urodziła dziecko, potem rozwiodła się i z nowym mężem ma bliźniaki. Nowotwór nigdy już nie wrócił:) Trzymam mocno za Ciebie kciuki!

reklama
Jestem i ja :)
Plastulinko myślałam ostatnio o Tobie. Trzymaj sie dzielnie! :*
Dziewczyny ma ktoras z Was odsprzefac kwas foliowy 5mg? Bo dziś się zorientowalam ze mam tylko 2 opakowania a do dr ide dopiero pod koniec lutegi :( poratuje ktos coś?

Jak o to zagadnie, to powiedz, że nie wie co usłyszała od Twojej byłej szefowej, nie odpowiadasz za jej słowa, natomiast owszem, miałaś problemy zdrowotne, które już się zakończyły i teraz jesteś pełna motywacji do pracy i jestes w tym najlepsza! :)
Bertha nikt nie jest glupi i jak uslyszeli moja historie to kazdy wie o co chodzi. Moja szefowa jest jak media, taki jest przeplyw informacji.
No nic jutro tam ide, a wieczorem Wam zdam relacje. Ale Pan wydaje sie byc bardzo konkretny, wiec jest szansa, robota sa zawaleni i potrzebuja dobrego pracownika bo nie wyrabiaja.
Nawet jak sprawa wyjdzie na jaw to zawsze sie mozna dogadac co do warunkow.

czesc dziewczyny,
martha napisz cos wiecej ? jakie leki ktory tydzien? ile mialas juz wlewów?
agnieszka czy ty dzis mialas usg czy ja cos pomylilam?
czekam na wyniki tsh zobaczymy czy zapotrzebowanie tarczycy sie zwiekszylo:)
strawbelka powodzenia

Jak o to zagadnie, to powiedz, że nie wie co usłyszała od Twojej byłej szefowej, nie odpowiadasz za jej słowa, natomiast owszem, miałaś problemy zdrowotne, które już się zakończyły i teraz jesteś pełna motywacji do pracy i jestes w tym najlepsza! :)
Uwielbiam takie pozytywne osoby [emoji6]

reklama
Dziewczyny stal sie cud.
Ta pani to jednak nie ta sama co pracuje z moja szafowa.
Bardzo do niej podobna i to samo ma imie.
Kolezanka mi sprawdzala na fb po zdjeciach. A ta kolezanka u nas pracowala i pamieta ta pania.
A ja bym sobie dala glowe uciasc ze to ta kobieta jest.

Do góry