reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja tez potwierdzam sinupret jest super. Ja w ogole mam od początku ciąży własnie zatokowy katar z rana i ranki w nosie prawie takie strupki mi się robią nie wiem czy to za rzadka czy za gesta krew z cora mialam to samo ale od 26 tc dopiero i ten zatokowy katar tez jakos wtedy dopiero się zaczął i chciałam sinupret ale mi powiedzieli, że skurcze powoduje i się męczyłam do samej cesarki z katarem.
Ja też chciałam w góry jechać rodzine mamy tam ale nie powiem nikomu jeszcze o ciąży a nie miałby pewnie kto dam dać prolutexu więc musiałabym powiedzieć wszystkim więc odpuszczamy.

reklama
Czesc dziewczynki :) jak tam? U nas leje okropnie, pogoda tragiczna... Co to za zima? Brala ktoras z was ten gynalgin? Bo mnie to jakos podejrzanie nie wyplywa rano. Jak bralam macmiror to rano byla masakra... A ten gynalgin sie az tak wchlania?

Bea, ladnie powiedziane :)

Strawbelka, ja jestem brunetka, 169cm, 58kg. Walcze o swoje 56 hah.

Dziewczyny chyba mam ta prace. Jutro sie okaze. Pan dzisiaj zadzwonil, wyjasnilam wszystko ze ja to ja, Pan byl wporzadku i powiedzial ze jego nie interesuje to co bylo kiedys i gdzies tam i mnie zaprosil jutro na rozmowe. Tylko boje sie ze jak wyjdzie ze ja jestem staraczka i mam takie problemy to czy mnie wezma do pracy, a nie wiem czy oni to wiedza bo nie wiem co moja szafowa tam o mnie powiedziala.
Boje sie jeszcze cieszyc, bo z ta moja praca to jak z ciaza jest, cos zaczyna sie dziac, ja sie ciesze, a potem to peka jak banka mydlana.

Dziewczyny chyba mam ta prace. Jutro sie okaze. Pan dzisiaj zadzwonil, wyjasnilam wszystko ze ja to ja, Pan byl wporzadku i powiedzial ze jego nie interesuje to co bylo kiedys i gdzies tam i mnie zaprosil jutro na rozmowe. Tylko boje sie ze jak wyjdzie ze ja jestem staraczka i mam takie problemy to czy mnie wezma do pracy, a nie wiem czy oni to wiedza bo nie wiem co moja szafowa tam o mnie powiedziala.
Boje sie jeszcze cieszyc, bo z ta moja praca to jak z ciaza jest, cos zaczyna sie dziac, ja sie ciesze, a potem to peka jak banka mydlana.
Trzymam mocno kciuki! Nic nie zdradzaj ze sie starasz. Co było to było, nikomu nie musisz sie tłumaczyć. A zgodnie z prawem nie powinni cie pytać o ciąże, dzieci i takie tam osobiste sprawy.

Trzymam mocno kciuki! Nic nie zdradzaj ze sie starasz. Co było to było, nikomu nie musisz sie tłumaczyć. A zgodnie z prawem nie powinni cie pytać o ciąże, dzieci i takie tam osobiste sprawy.
Oni juz to moga wiedziec od mojej szefowej, tylko moze dopiero teraz mnie po tej rozmowie skojarza. Albo druga opcja, jak u mnie w pracy sie dowiedza ze tam ide to moga ze zlosci wszystko o mnie powiedziec.

reklama
Do góry