reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja tez potwierdzam sinupret jest super. Ja w ogole mam od początku ciąży własnie zatokowy katar z rana i ranki w nosie prawie takie strupki mi się robią nie wiem czy to za rzadka czy za gesta krew z cora mialam to samo ale od 26 tc dopiero i ten zatokowy katar tez jakos wtedy dopiero się zaczął i chciałam sinupret ale mi powiedzieli, że skurcze powoduje i się męczyłam do samej cesarki z katarem.
Ja też chciałam w góry jechać rodzine mamy tam ale nie powiem nikomu jeszcze o ciąży a nie miałby pewnie kto dam dać prolutexu więc musiałabym powiedzieć wszystkim więc odpuszczamy.

reklama
Czesc dziewczynki :) jak tam? U nas leje okropnie, pogoda tragiczna... Co to za zima? Brala ktoras z was ten gynalgin? Bo mnie to jakos podejrzanie nie wyplywa rano. Jak bralam macmiror to rano byla masakra... A ten gynalgin sie az tak wchlania?

Bea, ladnie powiedziane :)

Strawbelka, ja jestem brunetka, 169cm, 58kg. Walcze o swoje 56 hah.

Dziewczyny chyba mam ta prace. Jutro sie okaze. Pan dzisiaj zadzwonil, wyjasnilam wszystko ze ja to ja, Pan byl wporzadku i powiedzial ze jego nie interesuje to co bylo kiedys i gdzies tam i mnie zaprosil jutro na rozmowe. Tylko boje sie ze jak wyjdzie ze ja jestem staraczka i mam takie problemy to czy mnie wezma do pracy, a nie wiem czy oni to wiedza bo nie wiem co moja szafowa tam o mnie powiedziala.
Boje sie jeszcze cieszyc, bo z ta moja praca to jak z ciaza jest, cos zaczyna sie dziac, ja sie ciesze, a potem to peka jak banka mydlana.

Dziewczyny chyba mam ta prace. Jutro sie okaze. Pan dzisiaj zadzwonil, wyjasnilam wszystko ze ja to ja, Pan byl wporzadku i powiedzial ze jego nie interesuje to co bylo kiedys i gdzies tam i mnie zaprosil jutro na rozmowe. Tylko boje sie ze jak wyjdzie ze ja jestem staraczka i mam takie problemy to czy mnie wezma do pracy, a nie wiem czy oni to wiedza bo nie wiem co moja szafowa tam o mnie powiedziala.
Boje sie jeszcze cieszyc, bo z ta moja praca to jak z ciaza jest, cos zaczyna sie dziac, ja sie ciesze, a potem to peka jak banka mydlana.
Trzymam mocno kciuki! Nic nie zdradzaj ze sie starasz. Co było to było, nikomu nie musisz sie tłumaczyć. A zgodnie z prawem nie powinni cie pytać o ciąże, dzieci i takie tam osobiste sprawy.

Trzymam mocno kciuki! Nic nie zdradzaj ze sie starasz. Co było to było, nikomu nie musisz sie tłumaczyć. A zgodnie z prawem nie powinni cie pytać o ciąże, dzieci i takie tam osobiste sprawy.
Oni juz to moga wiedziec od mojej szefowej, tylko moze dopiero teraz mnie po tej rozmowie skojarza. Albo druga opcja, jak u mnie w pracy sie dowiedza ze tam ide to moga ze zlosci wszystko o mnie powiedziec.

reklama
Do góry