G
Gość
Gość
W koncu kiedys musiStrawbelka chrzań to, a zobaczysz że wszystko się ułoży [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W koncu kiedys musiStrawbelka chrzań to, a zobaczysz że wszystko się ułoży [emoji6]
Jak o to zagadnie, to powiedz, że nie wie co usłyszała od Twojej byłej szefowej, nie odpowiadasz za jej słowa, natomiast owszem, miałaś problemy zdrowotne, które już się zakończyły i teraz jesteś pełna motywacji do pracy i jestes w tym najlepsza!Beata ja nie mowie ze sie staram, ta pani gdzie teraz ide do pracy, robi moja prace i przez to ja jej nie mam, jak mialam problemy ze zdrowiem, zaszlam w ciaze i wyslali mnie na l4 to moja szefowa podpisala umowe z ta pania, a ta pani to jeszcze rodzina z sasiadka mojej szefowej. O to chodzi ze oni moga zajarzyc jak skojarza ze ja to ja. Ja dzis rozmawialam z jej mezem, jutro ma byc ta pani i wlasnie tego sie boje. Moja szefowa ma dlugi jezyk i ona wszystkim wszystko gada i zawsze musi pierwsza ploty rozpuszczac.
a mialas jakies usg? endometrium grubiutkie?Beata super porada !!!!
Jestem po wizycie leki ustawione wlasnie koncze wlew