reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
susana jest brunetka, strawbelka juz zostala ruda skoro napisalyscie hehe arda jest blodnyka a doris tez czarna hahah mala czarna wiadomo czarna takie mam wizje:)

Plastulinka bardzo ci współczuje i życzę dużo zdrówka ;) przykre jest to że dość że musiałaś zmagać się z poronieniem to jeszcze jakieś inne cholerstwo się przypałętało . Dużo siły ci życzę . Pozdrawiam

Fondie ty to jesteś jednak nienormalna chyba :( i do tego jeszcze jasnowidzka która już wie że w piatek ma zabieg - to jest nienormalne -

ovil to zle zabrzmialo nie widze nie nastawiam sie tylko wiem ze roznie byc moze wcale nie siedze i nie mysle ze w piatek ide na zabieg ciagle mysle ze jest ok czasem dopadaja zle mysli a ten piatek to tak napislam jesu nie nastwiam sie na zabieg zaden ze wam wstawie wkoncu usg. Ovil ty te zjestes czarna:)

reklama
Fondie tak jestem czarna ;)

I dlaczego masz sie nie nastawić pozytywnie , prRstań już ,ogarnij się i myśl pozytywnie a nie ciagle u ciebie jest coś źle ;( jeszcze nigdzie nie przeczytałam od ciebie że się cieszysz ja rozumie , że się boisz i jesteś pełna obaw ale tak się nie da żyć wmawiać sobie że jest źle . Proszę cię fondie

Do góry