reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
susana jest brunetka, strawbelka juz zostala ruda skoro napisalyscie hehe arda jest blodnyka a doris tez czarna hahah mala czarna wiadomo czarna takie mam wizje:)

Plastulinka bardzo ci współczuje i życzę dużo zdrówka ;) przykre jest to że dość że musiałaś zmagać się z poronieniem to jeszcze jakieś inne cholerstwo się przypałętało . Dużo siły ci życzę . Pozdrawiam

Fondie ty to jesteś jednak nienormalna chyba :( i do tego jeszcze jasnowidzka która już wie że w piatek ma zabieg - to jest nienormalne -

ovil to zle zabrzmialo nie widze nie nastawiam sie tylko wiem ze roznie byc moze wcale nie siedze i nie mysle ze w piatek ide na zabieg ciagle mysle ze jest ok czasem dopadaja zle mysli a ten piatek to tak napislam jesu nie nastwiam sie na zabieg zaden ze wam wstawie wkoncu usg. Ovil ty te zjestes czarna:)

reklama
Fondie tak jestem czarna ;)

I dlaczego masz sie nie nastawić pozytywnie , prRstań już ,ogarnij się i myśl pozytywnie a nie ciagle u ciebie jest coś źle ;( jeszcze nigdzie nie przeczytałam od ciebie że się cieszysz ja rozumie , że się boisz i jesteś pełna obaw ale tak się nie da żyć wmawiać sobie że jest źle . Proszę cię fondie

Do góry