reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
susana jest brunetka, strawbelka juz zostala ruda skoro napisalyscie hehe arda jest blodnyka a doris tez czarna hahah mala czarna wiadomo czarna takie mam wizje
HI HI
czarna_mala
Fanka BB :)
Witam się z zatokowym bólem głowy [emoji15]
Fondie taaa...ja dosyć, że mała to jeszcze czarna...i pewnie będę czarną owcą na tym wątku [emoji39] choć wolałabym być czarnym koniem [emoji1]
Fondie taaa...ja dosyć, że mała to jeszcze czarna...i pewnie będę czarną owcą na tym wątku [emoji39] choć wolałabym być czarnym koniem [emoji1]
G
Gość
Gość
Mi na zatoki pomagaja tabletki Sinupret. One sa ziolowe, ale bardzo dobre.Witam się z zatokowym bólem głowy [emoji15]
czarna_mala
Na razie zabrałam Fixsin do pracy i płukam nim zatoki, jak po 14 wyjdę z pracy, to podejdę do Apteki po ten Sinupret, bo już nie pierwsza osoba mi o nim mówiMi na zatoki pomagaja tabletki Sinupret. One sa ziolowe, ale bardzo dobre.
G
Gość
Gość
Susana stosunkowo udanego wyjazdu w gory Ci zycze dorwij tam mezulka i zrobcie sobie coreczke
Sus tylko w górach nie miej głowy w obłokach i zadzwoń za wynikami chyba że poczekasz i po powrocie odczytasz . Może i tak byłoby najlepiej ?
Oderwij się na chwilę od lekarzy, ciąż, forum,!! |Jak Cię zobaczę zalogowaną podczas urlopu to...w góry mam nie daleko
Asia dziękuję za termin do Jadźki. Cieszę się że ktoś mi otworzy oczy i rozum mam nadzieję. Zadzwoniłam do P ze ściemą ale się nie udało bo jak 1 wizyta głupio wyszło heh. Co innego kolejna to wiadome że mam badania itp ale próbowałam
Do doktora P obdzwoniłam wszystko. Tarnów już terminy na maj a Kraków na drugą połowę marca. Ja mam na początek kwietnia w Tarnowie więc już cierpliwie poczekam.
Ja chyba jestem jakaś dziwna bo nie myślę nawet o tym jak wyglądacie. Susana jak napisała że ma prawie 40 i jest szczupła to już moja wyobraźnia tak nie sięga. Liluli taka kruszynka z czarną że boże ja miałam 15lat to miałam taką wagę . Dal mnie nie ważne jest jak wyglądacie ważne żebyście były ciężarne i niosły good news A ja dzięki temu będę mieć wiarę że i mi się uda.
|
Oderwij się na chwilę od lekarzy, ciąż, forum,!! |Jak Cię zobaczę zalogowaną podczas urlopu to...w góry mam nie daleko
Asia dziękuję za termin do Jadźki. Cieszę się że ktoś mi otworzy oczy i rozum mam nadzieję. Zadzwoniłam do P ze ściemą ale się nie udało bo jak 1 wizyta głupio wyszło heh. Co innego kolejna to wiadome że mam badania itp ale próbowałam
Do doktora P obdzwoniłam wszystko. Tarnów już terminy na maj a Kraków na drugą połowę marca. Ja mam na początek kwietnia w Tarnowie więc już cierpliwie poczekam.
Ja chyba jestem jakaś dziwna bo nie myślę nawet o tym jak wyglądacie. Susana jak napisała że ma prawie 40 i jest szczupła to już moja wyobraźnia tak nie sięga. Liluli taka kruszynka z czarną że boże ja miałam 15lat to miałam taką wagę . Dal mnie nie ważne jest jak wyglądacie ważne żebyście były ciężarne i niosły good news A ja dzięki temu będę mieć wiarę że i mi się uda.
|
reklama
bertha
Potwierdzam, sinupret jest dobry!Na razie zabrałam Fixsin do pracy i płukam nim zatoki, jak po 14 wyjdę z pracy, to podejdę do Apteki po ten Sinupret, bo już nie pierwsza osoba mi o nim mówi
Podziel się: