reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana, bez mojej Małej nie wyobrażam sobie życia, J ma 4,5 roku już. Fakt jest Mała ale ja uwielbiam dzieci i nie przeszkadza mi nocne wstawanie, przewijanie itp. Gdybym nie to, że będę miała CC to po 3,4 miesiącach postarałbym się o kolejne :-) a tak niestety trzeba odczekać, a potem to już się nie zdecyduję. Latka lecą

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych dzieci. Fajnie musi byc u Was w domu, tak wesolo.
Ja sama z mezem i nie wiem czy sie w koncu kiedys doczekam chociaz jednego brzdaca.
Glupia bylam jak osiol ze sie wczesniej nie staralam!!! Teraz tylko ludziom zazdroszcze dzieci!

Susana, bez mojej Małej nie wyobrażam sobie życia, J ma 4,5 roku już. Fakt jest Mała ale ja uwielbiam dzieci i nie przeszkadza mi nocne wstawanie, przewijanie itp. Gdybym nie to, że będę miała CC to po 3,4 miesiącach postarałbym się o kolejne :-) a tak niestety trzeba odczekać, a potem to już się nie zdecyduję. Latka lecą
Też
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych dzieci. Fajnie musi byc u Was w domu, tak wesolo.
Ja sama z mezem i nie wiem czy sie w koncu kiedys doczekam chociaz jednego brzdaca.
Glupia bylam jak osiol ze sie wczesniej nie staralam!!! Teraz tylko ludziom zazdroszcze dzieci!
Strawbelka
Musisz mieć maleństwo .Walczysz i napewno się uda .A jak urodzisz za parę lat będzie następne .Jesteś super dziewczyną , będziesz wspaniałą mamą .

Też

Strawbelka
Musisz mieć maleństwo .Walczysz i napewno się uda .A jak urodzisz za parę lat będzie następne Jesteś super dziewczyna , będziesz wspaniałą mamą .
Susana pozyjemy, zobaczymy;)
Juz sie chyba oswajam z mysla, ze moze mi sie nigdy nie udac.
A taka super to ja nie jestem, najpierw zrypalam Fondie, a potem ja na privie caly czas przepraszalam bo mialam wyrzuty sumienia i do tej pory sie z tym podle czuje i nie moge przetrawic ze tak dziewczyne potraktowalam.

A teraz mi tu Fondie brakuje, juz chyba wolalam jak tak trula niz jak nic nie pisze:(
Fondie jestes tam? Napewno podczytujesz;)
Czemu nic nie piszesz?

reklama
Chcecie trucie proszę :) właśnie was czytam bo m z pracy wrócił niedawno to padam na chwile sie położyć a oni szaleją. Właśnie jem sałatkę z pomidora i ogórka bo mało dziś jadłam na obiad miałam kotleta z ziemniakami ale nie mogę na niego patrzeć jestem głodna od 2 h strasznie a nie chce nic jeść z lodówki bo mi obrzydza wszystko. Niby powinnam się cieszyć ale choleRa czuje jakby mnie mniej cycki bolały wiec nie chce się nakręcac może nie jem ze stresu.
Strawbelka ile masz lat ? Ja marze chociaż o 1 jeszcze potem już chyba zamknę rodzial rodzicielstwa bo psychicznie mnie to wykańcza ale po 1 poronieniu tez mówiłam ze o jednym marze wiec różnie to była w tym roku kończę 32 lata i chciałam zawsze mieć do 35 trójkę dzieci szans juz na to nie mam ale marze chociaż o tym 2

Do góry