reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A ja dzisiaj usmażyłam kope naleśników ze smażonymi jabłkami , bitą śmietaną i tartą czekoladą .
Też super grzech na mój cukier .
Na noc metformina i jakoś to będzie .:wink:

susana, działalismy co drugi dzień faktycznie, ale jakoś nie mam pewności czy owu była. Pozostaje czekać, nie przyznaję się, kiedy testowanie ;)

susana, działalismy co drugi dzień faktycznie, ale jakoś nie mam pewności czy owu była. Pozostaje czekać, nie przyznaję się, kiedy testowanie ;)
Arda
No tak jak nie chcesz to nie pisz bo czasami to nakręcanie się z nami też nie jest dobre .Czekamy z pokorą .

Arda
P.S I tak pamiętam twój cykl .
Wiem kiedy będziesz testować mniej więcej .hehe
Całusy

reklama
Nafoczka do Jadźki mam na 4 marzec ale ciągle się będę starać dostać do P. Tym bardziej po tym co dziś usłyszałam.
Byłam u doktorka na NFZ pokazałam wyniki betyi to co mi doktorek w Łodzi zalecił pytał ile zapłaciłam za badania , jak usłyszał ,że nic to o mało z krzesła nie spadł.Powiedział ,ze tamtemu co powiedział o 30mm przegrodę mam nie wierzyć,że żadnej przegrody nie mam . Zrobił mi USG ale nie widziałam monitora więc nie wiem. Ucieszyłam się ale czy w to wierzę? hmm?
Wyciągnęłam skierowanie na badanie przeciwciał antykardiolipidowych IgG /IgM i na Toxo IgM/IgG więcej mi nie mógł dać.Dobre i to.
Kazał zbadać HPV ( bo kiedyś wyszły mi q cytologii te komórki rakowe i trzeba je wykluczyć. Koszt 200zł) Po za tym dostałam zielone światło?? Ale nie dziękuję. Nie skorzystam czekam na pewniaka tj.potwierdzenie przez 2 doktorków.

PS. Karze działać a gdzie leki?? Zapomniałam mu o nich powiedzieć :]

Do góry