reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
High five [emoji120] dr Jerzak nie byłaby ze mnie zadowolona przy mojej IO [emoji39]A ja upieklam mufinki i tyle z diety![]()
G
Gość
Gość
Tydzien. Ale dziewczyna mnie na watku iui "pocieszyla" ze po stymulacji @ moze sie spozniac do 8 tygodni.A ja upieklam mufinki i tyle z diety
Strawbelka, ile czasu minelo od odstawienia dupka?
Nic, musze cierpliwie czekac.
G
Gość
Gość
A co...jak szalec to na calegoA ja dzisiaj usmażyłam kope naleśników ze smażonymi jabłkami , bitą śmietaną i tartą czekoladą .
Też super grzech na mój cukier .
Na noc metformina i jakoś to będzie .![]()
susana
ArdaA ja upieklam mufinki i tyle z diety
Strawbelka, ile czasu minelo od odstawienia dupka?
A ty jak ? Który dc masz?
Mówiłaś wcześniej że teraz będziecie się starać co drugi dzień?Dobrze pamiętam?
susana
Ardasusana, działalismy co drugi dzień faktycznie, ale jakoś nie mam pewności czy owu była. Pozostaje czekać, nie przyznaję się, kiedy testowanie![]()
No tak jak nie chcesz to nie pisz bo czasami to nakręcanie się z nami też nie jest dobre .Czekamy z pokorą .
reklama
Nafoczka do Jadźki mam na 4 marzec ale ciągle się będę starać dostać do P. Tym bardziej po tym co dziś usłyszałam.
Byłam u doktorka na NFZ pokazałam wyniki betyi to co mi doktorek w Łodzi zalecił pytał ile zapłaciłam za badania , jak usłyszał ,że nic to o mało z krzesła nie spadł.Powiedział ,ze tamtemu co powiedział o 30mm przegrodę mam nie wierzyć,że żadnej przegrody nie mam . Zrobił mi USG ale nie widziałam monitora więc nie wiem. Ucieszyłam się ale czy w to wierzę? hmm?
Wyciągnęłam skierowanie na badanie przeciwciał antykardiolipidowych IgG /IgM i na Toxo IgM/IgG więcej mi nie mógł dać.Dobre i to.
Kazał zbadać HPV ( bo kiedyś wyszły mi q cytologii te komórki rakowe i trzeba je wykluczyć. Koszt 200zł) Po za tym dostałam zielone światło?? Ale nie dziękuję. Nie skorzystam czekam na pewniaka tj.potwierdzenie przez 2 doktorków.
PS. Karze działać a gdzie leki?? Zapomniałam mu o nich powiedzieć :]
Byłam u doktorka na NFZ pokazałam wyniki betyi to co mi doktorek w Łodzi zalecił pytał ile zapłaciłam za badania , jak usłyszał ,że nic to o mało z krzesła nie spadł.Powiedział ,ze tamtemu co powiedział o 30mm przegrodę mam nie wierzyć,że żadnej przegrody nie mam . Zrobił mi USG ale nie widziałam monitora więc nie wiem. Ucieszyłam się ale czy w to wierzę? hmm?
Wyciągnęłam skierowanie na badanie przeciwciał antykardiolipidowych IgG /IgM i na Toxo IgM/IgG więcej mi nie mógł dać.Dobre i to.
Kazał zbadać HPV ( bo kiedyś wyszły mi q cytologii te komórki rakowe i trzeba je wykluczyć. Koszt 200zł) Po za tym dostałam zielone światło?? Ale nie dziękuję. Nie skorzystam czekam na pewniaka tj.potwierdzenie przez 2 doktorków.
PS. Karze działać a gdzie leki?? Zapomniałam mu o nich powiedzieć :]
Podziel się: