reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana ale masz glupie te klientki!
Pewnie glupie zazdrosne baby, nie maja co robic to plotkuja i sie cudzym zyciem zajmuja!!!
Jak ja nienawidze takich ludzi co chca nam zycie ukladac!!!

reklama
Susana a tak wogole to ja Cie bardzo podziwiam. To ze masz juz dzieci, ze masz tyle lat i moglabys juz teraz zajac sie tylko soba, lezec i pachniec;) a Ty chcesz kolejne malenstwo i tak o nie walczysz. Dla mnie jestes wzorem do nasladowania i idealna matka! Nie pisze tego po to zeby Ci poprawic humor, tylko pisze szczerze to co o Tobie mysle.
Zreszta o wielu z Was tak mysle;)

Jak zaszłam pierszy raz po moich chłopakach to powiedziałam może ze trzem osobom od razu bo nie wiedziałam że będą póżniejsze takie problemy .Na drugi dzień 50 telefonów ,wszyscy z gratulacjami .Nie zdążyłam powiedzieć najbliższym osobom bo się od odcych dowiedzieli.
Wiecie same jak to jest .
Z jednej strony to mam dobrze bo wiele klientek to super babki i niejeden raz mi pomogły i ciągle mogę na nie liczyć . W bardzo rużnych sytuacjach .Super kobity poprostu .Ale tych mniej życzliwych plotkarek też jest od groma niestety

Jak zaszłam pierszy raz po moich chłopakach to powiedziałam może ze trzem osobom od razu bo nie wiedziałam że będą póżniejsze takie problemy .Na drugi dzień 50 telefonów ,wszyscy z gratulacjami .Nie zdążyłam powiedzieć najbliższym osobom bo się od odcych dowiedzieli.
Wiecie same jak to jest .
Z jednej strony to mam dobrze bo wiele klientek to super babki i niejeden raz mi pomogły i ciągle mogę na nie liczyć . Super kobity poprostu .Ale tych mniej życzliwych plotkarekbteż jest od groma niestety
To sobie trzeba tlumaczyc ze te mniej zyczliwe to z zazdrosci tak plotkuja;)

Susana a tak wogole to ja Cie bardzo podziwiam. To ze masz juz dzieci, ze masz tyle lat i moglabys juz teraz zajac sie tylko soba, lezec i pachniec;) a Ty chcesz kolejne malenstwo i tak o nie walczysz. Dla mnie jestes wzorem do nasladowania i idealna matka! Nie pisze tego po to zeby Ci poprawic humor, tylko pisze szczerze to co o Tobie mysle.
Zreszta o wielu z Was tak mysle;)
Strawbelka
Nie wiem czemu tak się uparłam na to dziecko .Poprostu tak czuję .
Moje chłopaki pójdą na górę do swoich pokoi - pół dnia ich nie widzę .
Faktycznie; zawodowo jestem spełniona .Nie narzekam .Mąż dobry chłop .W domu posprzątane ugotowane .Tylko leżeć i pachnieć .
Tylko że ja zawsze strasznie chciałam mieć trzecie dziecko .I wole żółte kupy od najlepszych moich perfum .Wole wstawać co dwie godziny do dziecka niż spać po 10 godzin dziennie .
Wole siedzieć z dzieckiem w domu niż na wczasach na Majorce.
Poprostu bardzo tego pragnę bo bardzo kocham dzieci.

To dokładnie tak jak ja :-)
ja bym chciała jeszcze dwójkę!
Doris
Ja to urodziłam już dawno ale ty to przecież 4 latke jeszcze masz.malutką.!

.To chyba trzeba mieć taką psychikę kwoki .Bo jesteśmy w tym samym wieku a dzieci nam ciągle w głowie.
A ty chcesz jeszcze dwójkę !!

reklama
A do ideału matki to mi daleko .
Przeważnie jak się wsciekam na chłopaków i wrzeszczę na nich że cała ulica mnie słyszy.hehe

Do góry