Strawbelka, zatestuj jeszcze raz dla pewności. Może u Ciebie się implantacja przesunęła (ja raz miałam w 12 dpo i test mi wyszedł kilka dni po terminie @ dopiero
Fondie, jak wisiałaś wieczorem nad kibelkiem tzn, że jest dobrze. pamiętaj aby jutro wziąc niezbędną dokumentację od lekarza! Opis usg i zdjęcia jak Ci da. I się o wszystko wypytaj
Susana, może już wszystko poszło, mocno krwawiłaś wtedy po nocy? Dobrze, że jutro idziesz na wizytę. A to, że nie zrobili Ci usg na IP to dziwne, u nas na IP to podstawa.
AgnieszkaP, a czemu 60% szans? Nie rozumiem tego. Coś jest nie tak?
A ja zauważyłam, że chyba mam uczulenie na luteinę dowcipną, ostatnio pisałam Wam, ze mam jakieś swędzenia ale w żaden sposób nie wyglądało mi to na grzybka. Dostałam ten pimafucin w globulkach, odstawiłam całkowicie luteinę, brałam tylko duphaston i przeszło. Wczoraj znów zaaplikowałam luteinę i już w nocy się męczyłam ze swędzeniem, dziś rano znowu ją zaaplikowałam i to samo. Poczytałam na necie i tak może być od dłuższego stosowania. Mój gin na urlopie do 14 lutego. Jadę jutro na dodatkową wizytę do szpitala do poradni przyklinicznej. Mam nadzieję, że jak powiem, że nie ma mojego gina to mnie przyjmą. Jak myślicie?