reklama
bertha
Fanka BB :)
Ja mialam dwa razy cytotec a ostatni raz nic mi nie podali tylko lyzeczkowali ale to dobrze jak daja czy nie?
Arda witaj spowrotem
Dobrze, bo szyjka sie wtedy rozpulchnia i sama otwiera, nie musza jej na sile mechanicznie otwierać, a jak mechanicznie otwierają, to wtedy moze byc niewydolna w kolejnej ciąży.
susana
Ja po cytoteku miałam takie bóle jakbym rodziła .Mdlałam z bólu .Męczyłam się tak 8 godzin .
Kilka zastrzyków .kroplówki przeciwbólowe nic nie pomagało .Dopiero doktórka wyjęła mi resztki tych lekóe z pochwy i zaczęło przechodzić .Leki miałam założone o 11 a zaczęłam krwawić jak mi to wyjęła po 8 godzinach.
Obeszło się bez zabiegu .
Brzuch mnie bolał jeszcze kilka dni .Miałam potem taką traumę że masakra .Co ja wam tu będę pisać .wiadomo.
Drugim razem nie zgodziłam się w szpitalu na te cytoteki i beczałam dotąd aż mnie uśpili i zrobili zabieg .
To był 10 tydzień a serduszko dzidzi przestało bić tydzień wcześniej .
Teraz muszę się kontrolować.
Myślę że koło czwartku znowu do gin żeby zajżał jaka sytuacja jest .
Kilka zastrzyków .kroplówki przeciwbólowe nic nie pomagało .Dopiero doktórka wyjęła mi resztki tych lekóe z pochwy i zaczęło przechodzić .Leki miałam założone o 11 a zaczęłam krwawić jak mi to wyjęła po 8 godzinach.
Obeszło się bez zabiegu .
Brzuch mnie bolał jeszcze kilka dni .Miałam potem taką traumę że masakra .Co ja wam tu będę pisać .wiadomo.
Drugim razem nie zgodziłam się w szpitalu na te cytoteki i beczałam dotąd aż mnie uśpili i zrobili zabieg .
To był 10 tydzień a serduszko dzidzi przestało bić tydzień wcześniej .
Teraz muszę się kontrolować.
Myślę że koło czwartku znowu do gin żeby zajżał jaka sytuacja jest .
G
Gość
Gość
No tylko u mnie by bylo 5 i pol tyg.Podobno organizm miesiąc pamięta wlew ....może będę mieć wtedy wizytę to się zgramy zobaczymy
G
Gość
Gość
Dziewczyny dobrze ze piszecie o tych lekach na wywolanie, bo ja bladego pojecia nie mialam ze to takie straszne. Mnie czyscili bez lekow, bylam nieswiadoma, zarodek obumarl w 6 tyg i pare dni jak dobrze pamietam. Chyba w 8 sie dowiedzialam ze serduszko nie bije i w 9 tyg kazali przyjechac na czyszczenie bo mi nie chcialo sie samo oczyscic.
G
Gość
Gość
Susana a dalej brudzisz?
No to jakbyś 12nastego miała wolny czas to możemy na kawę iść czy coś innego ale pewnie tak wcześnie to w pracy będziesz ostatnio do 11 ponad tam siedziałam od 8No tylko u mnie by bylo 5 i pol tyg.
susana
Teraz ustało ale brzuch pobolewa jak na @ coraz bardziej .W skali od 1-10 boli mnie na 3.Jest mi niedobrze .Susana a dalej brudzisz?
Ja żle znoszę te cytoteki chociaż nie każda dziewczyna tak ma .Ja akurat może tak żle na nie reaguję .
Zdaję sobie sprawę że lepiej jak jest rozwarcie niż go nie ma przed czyszczeniem .Samo czyszczenie tej macicy w kółko też nie jest dobre bo wiadomo że mogą się robić zrosty choć niejednokrotnie jest to konieczne .
reklama
Podziel się: