reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A co u mnie, bo w sumie nie dzieliłam sie z wami na jakim etapie jestem.
Ja oficjalnie teraz robię 2 cykle przerwy w staraniach, bo muszę zmienić prace - jutro rano mam spotkanie podsumowujące rekrutacje wiec trzymajcie kciuki ;)
Aczkolwiek mój mąż niezbyt respektuje oficjalna przerwę bo, że tak powiem, pozwolił sobie na przytulania z finałem - ku mojemu zaskoczeniu.. (W głowie oczywiście mieszane uczucia, bo wiem ze teraz zmieniam prace p, ale z drugiej strony gdyby sie udało to byłabym przeszczęśliwa!)
Moze byc ze trafiliśmy w owu, pewna nie jestem, bo cykl mam jakiś rozwalony - w 10dc gin powiedział ze chyba jest juz po owu (bo był płyn, ale endometrium tylko 5,5mm), tempka wzrosła na pare dni, ale potem spadła i tak potem byla niska, pojawił sie śluz płodny, i potem temp wariowała - rosła i spadała następne dnie, razem ze śluzem - raz rozciągliwy raz kremowy... Dzisiaj znowu wyższa temp, wiec myśle ze juz po owu. (Potencjalnie drugiej w tym cyklu...)
Takze niby przerwa, ale i tak bede odliczała dni do potencjalnej @... Zakładam, ze dziś jest 1dpo (21dc)

reklama
Dziewczyny jestem na początku 6tc. Na ostatnim USG widziałam pęcherzyk z ciałkiem, biore żelazny zestaw, niestety z przerwa prawie tyg.
Martwi mnie brak objawów bo oprócz senności, dużego zmęczenia i częstego odbijania nic mi nie dolega..
Piersi bolą coraz mniej czasami wogule ich nie czuje...
Jak to bylo u Was?

Dziewczyny ja jestem realistką dlatego was pytam .
Nie chodzi tu absolutnie o straszenie bo ja nie z tych strachliwych.
Beata
Męża nie ma wyjechał w delegację.
Wraca jutro .Trochę się martwię bo jestem sama w domu z młodzieżą a oni nic nie wiedzą o mojej ciąży .
Brzuch mnie pobolewa i żygać mi się chce więc o sexie i tak by nie było mowy w takim momencie nie mówiąc o tym że jest mi najzwyczajniej w życiu przykro....

Ja źle się czuję, mam tępy ból w podbrzuszu i plamię na brązowo, ech nikt nie mówił, że będzie lekko.Psycha mi siada.

Ja juz po wizycie. Nic zlego sie nie dzieje. Jak dostane @ mam sie umawiac na sono hsg i odrazu naturalnie sie starac, oczywiscie jak beda drozne.
Jak z naturalsa nic nie wyjdzie , to kontynuacja iui.
Fondie kiedy jedziesz na wlew? Bo bysmy sie jakos zsynchronizowaly i moze w tym samym terminie jezdzily;) tylko w tym mies. To juz nie da rady, bo ja jutro jade, ale moze wnastepnym bym przesunela o pate dni.

reklama
Beata ja miałam usuwaną przegrodę w lipcu i po 2x Estrofem 2 mg, w sierpniu histeroskopię diagnostyczną ,a na koniec wrześnie byłam już w ciąży. Tak więc dość szybko. Działaj kobieto bo warto.

Do góry