reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A co do mojej endometriozy, to pytalam czycw duzym stopniu ja mam. Lekarz powiedzial ze ze nie, jakies tam bardzo minimalne.

AgnieszkaP ja tez plamilam na brazowo ale zadnego bolu brzucha nie mialam moze skocz na IP
Strawbelka przykro mi
Susana sprawdzaj czy nie masz gorączki
Ja pierwsza ciaza zabieg
Druga samoistnie ale i tak mnie wyczyscili
Trzecia zabieg
Czwarta miesiac chodzilam z obumarla ciaza cytotec i mocnw bole mocne krwawienie i poszlo samo
Piata samoistnie
Szosta cc:-)

Arda witaj
Gabi sennosc i zmęczenie to dobry objaw
Mnie piersi prawie wcale nie bolaly tylko byly takie nabrzmiale i mialy widoczne żyłki poza tym mialam syraszny niesmak w ustach ale to chyba po encortonie

Ja juz po wizycie. Nic zlego sie nie dzieje. Jak dostane @ mam sie umawiac na sono hsg i odrazu naturalnie sie starac, oczywiscie jak beda drozne.
Jak z naturalsa nic nie wyjdzie , to kontynuacja iui.
Fondie kiedy jedziesz na wlew? Bo bysmy sie jakos zsynchronizowaly i moze w tym samym terminie jezdzily;) tylko w tym mies. To juz nie da rady, bo ja jutro jade, ale moze wnastepnym bym przesunela o pate dni.
Kurde strawbelka szkoda ze jutro jedziesz ja jade 12nastego i nastepny bedzie rowno po 4 tyg czyli 11marca, umawiaj sie na 11 to bedziemy razem lezec:)
Agnieszka dzwonilas do gina?
Gabi ja dalej nie mam objawow za duzo dwa dni z mega nudnosciami i wsio piersi bola ale wiesz po takich progesteronach to wszystko mozliwe, senna bylam w 6tyg bardzo ....dzis raz mi z lodowki zajechalo i lekko zemdlilo ale mam wrazenie ze ich mniej jak wiecej z tymi objawami i chyba dlatego nie panikuje od tych niteczek...bo juz sie nie pojawily..a nic nowego mi nie dadza juz. Sa 2 wyjscia ale bo to nic jak w ostaniej ciazy te niteczki albo ciaza obumarla ale wtedy plamilam na rozowo ...wiec jak mam isc na zabieg to wole piatek niz w sroda i chyba w 2 strone mi to poszlo i wogole jakis mniejszy stres mam pewnie w czwartek sie zestresuje a mam na 20:50dopiero bo sie ocknelam ze sie nie umowilam na wizyte tylko tyle ze kazal w czwartek.
Susana dobrze cie rozumiem to takie wkurzajace jak sie czeka na te poronienie ja dostalam w pracy ale duzej roznicy nie bylo jak zwykla miesiaczka.
Ja mialam dwa razy cytotec a ostatni raz nic mi nie podali tylko lyzeczkowali ale to dobrze jak daja czy nie?
Arda witaj spowrotem:)

reklama
Do góry