reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aga Ty tyle w zyciu juz przeszlas...Jak czytalam Twoja historie to stwierdzilam ze ja bym chyba nie dala juz rady. Silna jestes, walczysz dalej. Ja juz powoli zaczynam wymiekac w tej walce.

reklama
Strawbelka
Ja myślę że najpierw bierz euthyrox dlatego że on się po mleczku nie wchłonie , musi być naczczo.Euthyrox jest specyficzny i nie zadziała z innymi preparatami .Najpierw Euthyrox potem za 30 min mleczko .
Napisze ci coś ważnego na priw.

Strawbelka nie gadaj głupot tylko pierś do przodu ;-) ;)posladki sciniete. Zamiast latac prywatnie na hsg znajdz lepiej dobrego ginekolog co dobrze ci zrobi laparoskopie z histeroskopia. Ja przy okazji mialam tez zrobione badanie droznosci jajowodow. Trzy w jednym. Duzo dziewczyn po tym zachodzi w ciaze. Na hsg szkoda czasu.

ale dziś ciekawe rzeczy piszecie muszę zapamiętam na przyszłość.Aga ja chyba zapomniałam się przywitać :) powiedz mi na co dokładnie jest ten estrofen bo ja go dostałam w ciąży a wiem tylko, że a endo tak?Ja mialam problemy ze sluzem płodnym i oeparol brałam ale o tym mleczku pszczelim kiedyś czytałam.
Lumia jest jakies badanie które może wykazać ten męski problem powodujący triploide?

Strawbelka nie gadaj głupot tylko pierś do przodu ;-) ;)posladki sciniete. Zamiast latac prywatnie na hsg znajdz lepiej dobrego ginekolog co dobrze ci zrobi laparoskopie z histeroskopia. Ja przy okazji mialam tez zrobione badanie droznosci jajowodow. Trzy w jednym. Duzo dziewczyn po tym zachodzi w ciaze. Na hsg szkoda czasu.
Aga ja juz mialam laoaroskopie, droznosc i 2× histeroskopie, ostatnia chyba w pazdzierniku tamtego roku. Prywatnie chce ta droznosc bo szybko, chyba ze lakarz mi jeszcze zrobi laparo to pojde i wtedy z droznoscia zrobie. Jutro bede gadac. Na @ dalej sie nie zanosi.

Aga ja tez mam endometrioze ale nie wiem w jakim stopniu, moze mi sie jakie zrosty porobily. Jutro w kazdym razie bede pytac o ta laparo czy mi zrobi.

Nie mam endometriozy, miałam zespół ashermana. Strawbelka po tych zabiegach dostawałas jakieś leki? Wiem że kobietki przy endometriozie dostają leki po laparoskopii.

reklama
Nie mam endometriozy, miałam zespół ashermana. Strawbelka po tych zabiegach dostawałas jakieś leki? Wiem że kobietki przy endometriozie dostają leki po laparoskopii.
Nic nie dostawalam, ja mialam wyluszczana torbiel czekoladowa z jajnika i po tej laparo mi gin powiedzial ze mam endometrioze, ale zadnych zrostow chyba nie mialam tylko ta torbiel. Jutro jeszcze bede o tym rozmawiac bo on mi wszystko robil. To dobry laparoskopowiec jest.
Ja podejrzewam ze teraz mi sie cos z drugim jajowodem zrobilo i dlatego chcialam ta droznosc prywatnie zrobic.

Do góry