G
Gość
Gość
Aga Ty tyle w zyciu juz przeszlas...Jak czytalam Twoja historie to stwierdzilam ze ja bym chyba nie dala juz rady. Silna jestes, walczysz dalej. Ja juz powoli zaczynam wymiekac w tej walce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga ja juz mialam laoaroskopie, droznosc i 2× histeroskopie, ostatnia chyba w pazdzierniku tamtego roku. Prywatnie chce ta droznosc bo szybko, chyba ze lakarz mi jeszcze zrobi laparo to pojde i wtedy z droznoscia zrobie. Jutro bede gadac. Na @ dalej sie nie zanosi.Strawbelka nie gadaj głupot tylko pierś do przodu posladki sciniete. Zamiast latac prywatnie na hsg znajdz lepiej dobrego ginekolog co dobrze ci zrobi laparoskopie z histeroskopia. Ja przy okazji mialam tez zrobione badanie droznosci jajowodow. Trzy w jednym. Duzo dziewczyn po tym zachodzi w ciaze. Na hsg szkoda czasu.
WysłałamSusana czekam na priva
Nic nie dostawalam, ja mialam wyluszczana torbiel czekoladowa z jajnika i po tej laparo mi gin powiedzial ze mam endometrioze, ale zadnych zrostow chyba nie mialam tylko ta torbiel. Jutro jeszcze bede o tym rozmawiac bo on mi wszystko robil. To dobry laparoskopowiec jest.Nie mam endometriozy, miałam zespół ashermana. Strawbelka po tych zabiegach dostawałas jakieś leki? Wiem że kobietki przy endometriozie dostają leki po laparoskopii.