reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aga
Dokładnie też czytałam o takich kuracjach żeby łączyć mleczko z pyłkiem (rano mleczko - wieczorem pyłek).

Strawbelko. Za pierwszym razem jakoś w czerwcu zaczęłam i 12 lipca miałam ostatnią miesiaczke:) po poronieniu w sierpniu - odczekałam jeden cykl - ale brałam mleczko + inofem, i w następnym udało się.....

Ja wiem, że to mógł być przypadek, ale po tak długim nie zachodzeniu to są moje niezbędniki:)

reklama
Aga
Dokładnie też czytałam o takich kuracjach żeby łączyć mleczko z pyłkiem (rano mleczko - wieczorem pyłek).

Strawbelko. Za pierwszym razem jakoś w czerwcu zaczęłam i 12 lipca miałam ostatnią miesiaczke:) po poronieniu w sierpniu - odczekałam jeden cykl - ale brałam mleczko + inofem, i w następnym udało się.....
??? Lumia w takim razie ja od jutra zaczynam obowiazkowo!!!

Lumia a jak ja biore euthyrox rano na czczo, to to mleczko jak brac bo tez trzeba na czczo.
Moge euthyrox, za pol godz. mleczko i za pol godz. sniadanie?

Kurcze , nie wiem bo sama nie mam euthyroxu, ale chyba najpierw wzięłabym mleczko, a później euthyrox;)
Mleczko dajesz pod język:)

Ja bralam inofem 2 duze opakowania, chyba 3 mies. Bralam bo tam chyba 45 sztuk a ja bralam 2 saszetki dziennie, mi nie pomogl, ale moze dluzej musialabym stosowac. Jedyne co to sluzem plodnym mnie zalewalo, ale nie wiem czy od tego.

Strawbelko,
Chyba coś w tym jest - bo ja też miałam dużo śluzu - jak nigdy przedtem:)
Ja biorę mleczko w postaci płynnej:) ten pod język:)

Strawbelko,
Chyba coś w tym jest - bo ja też miałam dużo śluzu - jak nigdy przedtem:)
Ja biorę mleczko w postaci płynnej:) ten pod język:)
Lumia ja narazie sprobuje to liofilizowane bo tez go chwala. To Twoje, to chyba 100ml sloiczek kosztuje ze 170 zl. A ja juz tyle kasy wydaje na te wlewy, leki i lekarzy, teraz jeszcze ta droznosc prywatnie chce zrobic, bo chce szybko zeby cykl nie przepadl. Juz oszczedzam na czym sie da, moze nie powinnam, ale nie wiem czy i tak w koncu na tym in vitro sie u mnie nie skonczy.

reklama
Czytałam kilka artykułów na temat badań nad inofemem i wynikało, że najlepsze efekty są po pół roku stosowania. Mi się też wydawało że nie działa , a zaszlam dopiero po 8 miesiącach stosowania , o potem po 3 miesiącach kolejny raz. A mleczko pszczele też sobie zafunduje.

Do góry