reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny ja bety nie bede juz robic, jutro jade do gina to zobaczy co jest grane. Wogole zastanawiam sie po co mi dawal clo, a nie na naturalnym cyklu mi robil iui jak ja mialam zawsze owulacje. Teraz przez to clo to mi sie pewnie torbiele porobily bo mnie pewnie preztymulowal i podobno dlatego nie ma @
zawsze miałaś owulacje swoją ? bo ja miałam clo bo właśnie się wchłaniały pęcherzyki podobno nie rosły, czasem miałam owu czasem nie.Strawbelka ale jak robią już iui to chyba zawsze się podaję wspomagacze na zwiększenie szans..nie wiem tak sądzę. Znajoma miała iui i też zawsze jej coś dawali ale chyba nie clo tylko jakis puregon czy cos.
Susana wiem, najgorsze zabiegi..ja zawsze taka popłakana jestem jak mnie pytaja w szpitalu przed zabiegem ile ciaz itp... sciskam może się uda bez.

reklama
Fondie zawsze mialam swoja owulacje. Nigdy nie mialam problemow. Odkad pamietam cykle 28dni, a teraz dupa, nawet po laparo i histeroskopi dostawalam w terminie.

Encorton biore. Dupka nie bo w ciaze nie wierze i nie chce jeszcze opozniac tej @ bo chce sie umawiac na ta droznosc, ewentualnie na laparoskopie.

Dziewczyny mam prosbe, jak bedzie ktorejs sie nudzic to wyslijcie mi na priv przepis na jakas dobra salatke. Bo ja juz nie mam pomyslow;)

Na pewno jest dobry: Mailina, Pawelczyk, Ludwin i czytalam kiedyś o jakimś prof z Warszawy.
Pewnie chodziło Ci o Śpiewankiewcza? Czytałam o nim wczoraj i o Ludwinie też. Aga masz jakąś pozostałaość po przegrodzie czy już masz ją z głowy? Ja mam 3cm i sama nie wiem po przeczytaniu kilku forów czy jest sens to ruszać?
Ja myślałam ,że w życiu mam pod górkę ale Ty bidulko masz Himalaje. Cieszę się ,że walczysz i wierzysz bo to jest najważniejsze. Na jakim etapie teraz jesteś?

Witam się z Wami Dziewczyny:)

Byłam ww górach na weeek. Dopiero wróciłam - podczytywałam Was, ale jak już wcześniej pisałam, nie umiem się zalogować z kom?;/ że niby jaks zdublowany adres....

Może już nie będę wracać do komentowania tego gorącego tematu;) Potwierdzę tylko tyle,że Fondi mi pisała na priv, gdzie mieszka u kogoo się leczy:)

Witaj AGA:)
Przy każdej ciązy miałaś ten problem z pęcherzykiem? Badałaś bety?

Witaj :) o Ludwinie z Krk słyszałam wiele dobrego ;)

Ja włąsnie chodzę do Ludwin&Ludwin:) tylko nie do samego pana Artura:)

Strawbelko,
Idz do tego lekarza, ja nie puszczam jeszecze&&&&&&&&&&&

Beata
W tym tygodniu wszystko się wyjaśni. We wtorek planuję iść do gin i pogadać - jak to wszystko widzi, a w cwartek moja cięzarna siostra idzie do swojej gin. Ona pracuje też w tym genomie i podpyta czy by się udało przyśpieszyć moje pobranie.... ehhhhh mam straszny mętik

Susana
Kurccze mam nadzieje,że ta franca szybko przyjdzie!

Doris
JA od Was nie ucueklam:) Ale przyajmniej teraz, jak lepiej się czyta:) I Fondi już mnie nie denerwuje swoimi wypowiedziami:p

pozdrawiam resztę Dziewcząt:*

Lumia, fajnie Ci pewnie było w górach, moim mężczyźnipojechali dziś nad ranem, Młoda jedzie jutro a ja zaostałam z moją Małą. Pojadę za rok z dzidzią, nie będę jeździć na nartach ale zobaczę moje kochane góry. A tymczasem jadę nad morze za tydzień na kilka dni

Susana, jak plamienie jest to może coś się rozkręci.A co do mojej ciąży to mi wcale szybko nie leci. Wiem że równo połowa będzie skończona za 3 tygodnie ale to jeszcze tyyyyyyyyyyyyle czasu

Witam i pozdrawiam Resztę Dziewczat!!!!

reklama
Do góry