G
Gość
Gość
Dobrze ze jade jutro do tego lekarza, to mi zobaczy co sie tam dzieje. Bo juz mnie to zaczyna wkurzac, bo wszystko w tym cyklu jest dziwne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
18.30A o której masz wizytę?
a wlasnie dzis nie mam ich tzn ja mialam dosc duze w piatek caly dzien (podobnie mialam jak beta wzrosla wtedy do tych 6tys) a tak to wczoraj mialam tylko z rana lekkie albo jak bardzo glodna bylam ale to tylko lekko mulilo a dzis tez tylko z rana i tyle. Dzis mam gosci musze ogarnac dom.Witam was niedzielnie .
Nafoczka
Faktycznie masz szpital w domu .
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia .Dbaj o siebie i o maluszka.
Strawbelka
Ja bym też rano na betę poszła no ale rób jak chcesz bo wiem że ty bety nie lubisz robić .
Doris
To zostajesz w domu z najmłodszą córką .? Ale ci dobrze że już blisko połowy ciąży jesteś .Nie wiem kiedy to zleciało.
Ja dzisiaj rano sex z m.Pomyślałam że może wywołam tą @.
Potem znikome różowe plamienie i cisza .Jajniki lekko czuję i tyle .
Fondie
Jak tam twoje mdłości?
Tak tylko że ja nie mam biochemicznej bo u mnie pęcherzyk widać .Byle jaki mały ale jest ,więc nie można tu mówić o biochemicznej bo przy niej nie ma nic. Jutro idę do lekarxa na 13.30.Zobaczymy czy coś wymyśli bo jak pomyślę o wywoływaniu to mnie serce boli od razu .a wlasnie dzis nie mam ich tzn ja mialam dosc duze w piatek caly dzien (podobnie mialam jak beta wzrosla wtedy do tych 6tys) a tak to wczoraj mialam tylko z rana lekkie albo jak bardzo glodna bylam ale to tylko lekko mulilo a dzis tez tylko z rana i tyle. Dzis mam gosci musze ogarnac dom.
susana a ty idziesz jeszcze na bete sprawdzić czy spada? ja dostałam w biochemicznej miesiaczki jakos po 4 dniach od odstawieniu luteiny ale wygladało to tak:
Beta najwyzej wzrosła do 300 albo 315 jakos tak a potem miałam spadek po 2 dniach około 270 cos kolo tego nie pamietam dobrze odstawiłam luteine i po 4 dniach dostałam miesiaczki