G
Gość
Gość
Dziewczyny jak chcecie sie usmiac do lez, to polecam na dzis komedie "Milosc z Przedszkola" na cda. Jest tez druga czesc, ale najpierw 1 trzeba zobaczyc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Susana przejdzie mu u mnie tez pelno lekow, a kasa tak leci ze az glowa boli.Dzięki Fondie .
Muszę gdzieś bliżej mnie szukać jeśli się zdecyduję .Mój m mnie już dzisiaj opierdzielił że jeżdże tylko po lekarzach , po Łodziach Warszawach itd .kase ciągle wydaję , w domu cała apteka leków w szufladzie i że jestem chora na głowę
Aga my też mamy konflikt a obie moje córy mają dodatkowo grupy krwi po mężu. Moja cicha teoria jest taka że ma bardzo silne geny, pierwsza moja ciąża była bezproblemowa bo mój organizm jeszcze nie wiedział o co chodzi, potem zaczął się bronić. U mnie pomógł żelazny zestaw + szczepionki. Co do cyfry 7 mam to samo Moja pierwsza córa urodziła się 7.04. 2007, druga w roku 2014 a jej numerologia cyfrą jest 7. Ja urodziłam się 21 dnia miesiąca i moją numerologczną cyfrą tez jest 7.
Witaj o Ludwinie z Krk słyszałam wiele dobregoMalina robi dużo badań u mnie powiedział, że moje mrl jest na poziomie 0. Mam trzy szczepionki w odstępie 2 tygodni. O przegrodzie to mogę dużo powiedzieć bo miałam ją nacinana 3 razy. Pierwszy raz bez niczego. Efekt zrsoty i przegrodą nadal. Drugi raz z żelem przeciwzrostowym i estrogenami i też z marnym efektem. Dopiero Pawelczyk zrobił porządek , a miałam tego ddużo: mięśniaki, zrosty , przegrodę i jelito zrośnięte z otrzewną. Po bralam estrogeny i piłam len mielony. Dlatego bardzo ważne żeby robił to naprawdę dobry specjalista od takich wad macicy. Na pewno jest dobry: Mailina, Pawelczyk, Ludwin i czytalam kiedyś o jakimś prof z Warszawy.
Jakbym słyszała mojego męża [emoji23] "No jak musisz to bierz, ale biedna ta Twoja wątroba" albo "W naszym domu najcenniejszą rzeczą jest chyba apteczka" [emoji1]Dzięki Fondie .
Muszę gdzieś bliżej mnie szukać jeśli się zdecyduję .Mój m mnie już dzisiaj opierdzielił że jeżdże tylko po lekarzach , po Łodziach Warszawach itd .kase ciągle wydaję , w domu cała apteka leków w szufladzie i że jestem chora na głowę