reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny jak chcecie sie usmiac do lez, to polecam na dzis komedie "Milosc z Przedszkola" na cda. Jest tez druga czesc, ale najpierw 1 trzeba zobaczyc.

reklama
Dzięki Fondie .
Muszę gdzieś bliżej mnie szukać jeśli się zdecyduję .Mój m mnie już dzisiaj opierdzielił że jeżdże tylko po lekarzach , po Łodziach Warszawach itd .kase ciągle wydaję , w domu cała apteka leków w szufladzie i że jestem chora na głowę :baffled:

Dzięki Fondie .
Muszę gdzieś bliżej mnie szukać jeśli się zdecyduję .Mój m mnie już dzisiaj opierdzielił że jeżdże tylko po lekarzach , po Łodziach Warszawach itd .kase ciągle wydaję , w domu cała apteka leków w szufladzie i że jestem chora na głowę :baffled:
Susana przejdzie mu;) u mnie tez pelno lekow, a kasa tak leci ze az glowa boli.

Witaj Aga ja mam konflikt dzieci grupa krwi meza ANA dodatnie 6 i 8 ciaza szcześliwie zakończona. Siły do walki zycze i powodzenia
Gogac cudny jest twój syn!!!
Strawbelka mega kciuki!! I trzymie mocno kciuki
PYTANIE o której najlepiej zbadać kortyzol i jakie badania wykonać.
Robiłam 6 lat temu i juz nie pamietam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gogac, Maciuś prześliczny! :-)
U mnie niestety starania i na tym koniec, jak zawsze...
Witaj Aga, ja też jestem z wielkopolskiego, akurat osobiście nie byłam u Pawelczyka, ale innych z Polnej zaliczyłam ;) po kolei.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:-)

Aga my też mamy konflikt a obie moje córy mają dodatkowo grupy krwi po mężu. Moja cicha teoria jest taka że ma bardzo silne geny, pierwsza moja ciąża była bezproblemowa bo mój organizm jeszcze nie wiedział o co chodzi, potem zaczął się bronić. U mnie pomógł żelazny zestaw + szczepionki. Co do cyfry 7 mam to samo:) Moja pierwsza córa urodziła się 7.04. 2007, druga w roku 2014 a jej numerologia cyfrą jest 7. Ja urodziłam się 21 dnia miesiąca i moją numerologczną cyfrą tez jest 7.

Kurcze, moja pierwsza ciąża też była książkowa, dopiero (tak myślę) słaby progesteron ją dobił, bo plamiłam na brązowo i beta doszła do ponad 800 (w pozostałych ciążach nigdy już tak nie urosła :( ), ale zanim dostałam w szpitalu leki na podtrzymanie to minęło 36h...myślę sobie że w tej pierwszej ciąży mój organizm jeszcze nie wiedział o co kaman :(

Malina robi dużo badań u mnie powiedział, że moje mrl jest na poziomie 0. Mam trzy szczepionki w odstępie 2 tygodni. O przegrodzie to mogę dużo powiedzieć bo miałam ją nacinana 3 razy. Pierwszy raz bez niczego. Efekt zrsoty i przegrodą nadal. Drugi raz z żelem przeciwzrostowym i estrogenami i też z marnym efektem. Dopiero Pawelczyk zrobił porządek , a miałam tego ddużo: mięśniaki, zrosty , przegrodę i jelito zrośnięte z otrzewną. Po bralam estrogeny i piłam len mielony. Dlatego bardzo ważne żeby robił to naprawdę dobry specjalista od takich wad macicy. Na pewno jest dobry: Mailina, Pawelczyk, Ludwin i czytalam kiedyś o jakimś prof z Warszawy.
Witaj :) o Ludwinie z Krk słyszałam wiele dobrego ;)

Dzięki Fondie .
Jakbym słyszała mojego męża [emoji23] "No jak musisz to bierz, ale biedna ta Twoja wątroba" albo "W naszym domu najcenniejszą rzeczą jest chyba apteczka" [emoji1]

Dopiero wyszli od nas znajomi...[emoji39]

reklama
Do góry