reklama
Beata a mam pytanie do ciebie czy jak miałas usowaną przrgrodą to wsadzili ci po tym zabiegu spirale na 6 tyg czy nie miałas czegoś takiego ?
Aga witam ciebie serdecznie i bardzo współczuje tych 6 strat to musiało być okropne przeżycia dla was ;( .
Aga witam ciebie serdecznie i bardzo współczuje tych 6 strat to musiało być okropne przeżycia dla was ;( .
Liluli odpisałam choć wiadomość odczytałam na poczcie bo na forum jej nie widziałam .
odpisane ;-)
po tej zmianie forum ciagle sa klopoty z priv..
barbinka13
Fanka BB :)
Aga707 witaj. Patrzę, że sporo miałaś tych zabiegów. Masz podobną mutacje MTHFR do mojej, z tym, że ja miałam homozygote. Brałam na to kwas foliowy metylowany. Widzę, ze sporo przeszlas ale wierzę, że ci się uda. Ja z przeciwciał miałam ASA czyli przeciwplemnikowe. Ja oprócz szczepienia miałam encorton w dawce 30 mg. Do tego fraxi 0.6 i resztę standardowo. Dopiero to mi pomogło donosic ciążę piąta z kolei. Pozdrawiam dziewczyny z forum i trzymam kciuki.
Nie. Nie miałam spirali ani nic przeciw zrostom. Właśnie skończyłam czytać małe forum o dziewczynach z przegrodami i jedna miała zakładaną spiralę na miesiąc. Inna wypowiadała się ,że po spiralach mogą tworzyć się zrosty..W każdym razie ja nie miałam a wiem ,że kawałek jej zostawiono mi ,żeby nie dojść do ściany macicy i jej nie uszkodzić i jest jej 3cmczy jak miałas usowaną przrgrodą to wsadzili ci po tym zabiegu spirale na 6 tyg czy nie miałas czegoś takiego ?
martaha123
Strawbelka kciukam z wielkimi nadziejami&&&&&&
Strawbelka moim skromnym zdaniem to ciaza czego Ci bardzo życzę.... I zaciskam mocno &&&
Nafoczka hop hop
Esperanza napisz co u Ciebie...
Ewuś, Iris moje kobietki z trzyosobowej pary jak tam Wasze szczęścia...
Aga707 witaj u nas strasznie współczuje strat, ale wierze podobnie jak Barbinka ze wreszcie sie uda... Ja miałam APA w takim mianie jak Ty i w sumie nic specjalnego na nie nie dostałam. Ze strachu brałam jednak na własna rękę encorton
Nafoczka hop hop
Esperanza napisz co u Ciebie...
Ewuś, Iris moje kobietki z trzyosobowej pary jak tam Wasze szczęścia...
Aga707 witaj u nas strasznie współczuje strat, ale wierze podobnie jak Barbinka ze wreszcie sie uda... Ja miałam APA w takim mianie jak Ty i w sumie nic specjalnego na nie nie dostałam. Ze strachu brałam jednak na własna rękę encorton
Aga707
Malina robi dużo badań u mnie powiedział, że moje mrl jest na poziomie 0. Mam trzy szczepionki w odstępie 2 tygodni. O przegrodzie to mogę dużo powiedzieć bo miałam ją nacinana 3 razy. Pierwszy raz bez niczego. Efekt zrsoty i przegrodą nadal. Drugi raz z żelem przeciwzrostowym i estrogenami i też z marnym efektem. Dopiero Pawelczyk zrobił porządek , a miałam tego ddużo: mięśniaki, zrosty , przegrodę i jelito zrośnięte z otrzewną. Po bralam estrogeny i piłam len mielony. Dlatego bardzo ważne żeby robił to naprawdę dobry specjalista od takich wad macicy. Na pewno jest dobry: Mailina, Pawelczyk, Ludwin i czytalam kiedyś o jakimś prof z Warszawy.
reklama
Wiem ze robi sie w krakowie w prokocimiu, pobiera sie krew od ciebie i meza. Czeka sie na wynik 2 tyg. W krakowie pobieraja we wt, sr i czwartki i trzeba byc po lekkim sniadaniu, koszt 394zl badanie allomrl +test cytotoksyczny. Takie info dostalam przez tel. Bo mialam iscna niego ale jak zaszlam do odpuscilamMoże trzeba zrbić to mlr bo nie mam tego badania ..To się pobiera krew swoją i od męża ? .
Podziel się: