reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beata a mam pytanie do ciebie czy jak miałas usowaną przrgrodą to wsadzili ci po tym zabiegu spirale na 6 tyg czy nie miałas czegoś takiego ?

Aga witam ciebie serdecznie i bardzo współczuje tych 6 strat to musiało być okropne przeżycia dla was ;( .

Aga707 witaj. Patrzę, że sporo miałaś tych zabiegów. Masz podobną mutacje MTHFR do mojej, z tym, że ja miałam homozygote. Brałam na to kwas foliowy metylowany. Widzę, ze sporo przeszlas ale wierzę, że ci się uda. Ja z przeciwciał miałam ASA czyli przeciwplemnikowe. Ja oprócz szczepienia miałam encorton w dawce 30 mg. Do tego fraxi 0.6 i resztę standardowo. Dopiero to mi pomogło donosic ciążę piąta z kolei. Pozdrawiam dziewczyny z forum i trzymam kciuki.

czy jak miałas usowaną przrgrodą to wsadzili ci po tym zabiegu spirale na 6 tyg czy nie miałas czegoś takiego ?
Nie. Nie miałam spirali ani nic przeciw zrostom. Właśnie skończyłam czytać małe forum o dziewczynach z przegrodami i jedna miała zakładaną spiralę na miesiąc. Inna wypowiadała się ,że po spiralach mogą tworzyć się zrosty..W każdym razie ja nie miałam a wiem ,że kawałek jej zostawiono mi ,żeby nie dojść do ściany macicy i jej nie uszkodzić i jest jej 3cm

Strawbelka moim skromnym zdaniem to ciaza :) czego Ci bardzo życzę.... I zaciskam mocno &&&
Nafoczka hop hop ;)
Esperanza napisz co u Ciebie...
Ewuś, Iris moje kobietki z trzyosobowej pary jak tam Wasze szczęścia...
Aga707 witaj u nas :) strasznie współczuje strat, ale wierze podobnie jak Barbinka ze wreszcie sie uda... Ja miałam APA w takim mianie jak Ty i w sumie nic specjalnego na nie nie dostałam. Ze strachu brałam jednak na własna rękę encorton

Malina robi dużo badań u mnie powiedział, że moje mrl jest na poziomie 0. Mam trzy szczepionki w odstępie 2 tygodni. O przegrodzie to mogę dużo powiedzieć bo miałam ją nacinana 3 razy. Pierwszy raz bez niczego. Efekt zrsoty i przegrodą nadal. Drugi raz z żelem przeciwzrostowym i estrogenami i też z marnym efektem. Dopiero Pawelczyk zrobił porządek , a miałam tego ddużo: mięśniaki, zrosty , przegrodę i jelito zrośnięte z otrzewną. Po bralam estrogeny i piłam len mielony. Dlatego bardzo ważne żeby robił to naprawdę dobry specjalista od takich wad macicy. Na pewno jest dobry: Mailina, Pawelczyk, Ludwin i czytalam kiedyś o jakimś prof z Warszawy.

Może trzeba zrbić to mlr bo nie mam tego badania ..To się pobiera krew swoją i od męża ? .

Doris
Jutro mam 49 dc i około 10 od spadku bety .Tak jak u ciebie .Czekam .

reklama
Może trzeba zrbić to mlr bo nie mam tego badania ..To się pobiera krew swoją i od męża ? .
Wiem ze robi sie w krakowie w prokocimiu, pobiera sie krew od ciebie i meza. Czeka sie na wynik 2 tyg. W krakowie pobieraja we wt, sr i czwartki i trzeba byc po lekkim sniadaniu, koszt 394zl badanie allomrl +test cytotoksyczny. Takie info dostalam przez tel. Bo mialam iscna niego ale jak zaszlam do odpuscilam

Do góry