reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie popros berthe zeby Ci wyslala przepis, ja juz 2 razy pisalam i mi sie trzeci raz nie chce tego samego pisac bo jestem leniwa, a Bertha chyba kopiowala i wysylala.
Fondie a co chcesz o tlustym zyciu? To gdzie bylo o hashi?
Tak, juz ogarnęłam to kopiowanie, wiec mogę wysyłać. Do Doris i fondie juz poszło.

Ostatnia edycja:
reklama
Clexane bierzesz cały cykl? Mi lekarz coś wspominał ze dopiero od ciąży bede brała
Szczerze? Teraz pierwszy cykl brałam od owu, tylko mniejszą dawkę 0.2 bo mam jeszcze kilka tych zastrzyków po ciąży z lutego z zeszłego roku. Chcę sama próbować nim uzbieram kasę na Wilczyńskiego i badania, które mi zleci ;)
Czarna mala, niestety ja w okolicy nieznam zadnego dobrego i wogole ciezko mi bylo znalesc hematologa:/ ja z tej mutacji mam dla allele czy cos czyli c677 i te 1235 cos przeperaszam niepamietam dokladnie, a niechxe mi sie ju grzebac w papierach:/ i cos ty ona ze to nic takiego!
Ze niepotrzebne mi formy metylowane! Acard i niemowiac juz o Clexane!!!! Wiec dlatego zapisalam sie do dobrej doktorki, i chce skonsultowax te teorie tej hematolog...
A te b6 i b12 bierzesz w jakiej formie? Wiem ze nazwy tu padaly ale niezanotowalam:/ wiec podalabys?
Kurcze wiesz co na Twoim miejscu zmienilabym lekarza...
Co do form metylowanych do Dr J nic nie wspominała na ich temat, to tutaj dowiedziałam się że powinnam je przyjmować. Doktor wspomniała tylko o Femibionie Natal żebym Go łykała, najbardziej tajemniczy lekarz jakiego spotkałam hehe

Czarna mala pewnie masz racje powinnam zmienic hmmm tylko na kogo 200zl wizyta i 5 min, zlecilami tylko kolejne badania bo stwierdzila ze to nieprzyczyna moich niepowodzen:/
Gdyby tylko ktos mi dal namiary ...moze bede musiala poszperac w necie czasami dobre rady daje:)
Ja biore tez ten Femibion Natal

Szczerze? Teraz pierwszy cykl brałam od owu, tylko mniejszą dawkę 0.2 bo mam jeszcze kilka tych zastrzyków po ciąży z lutego z zeszłego roku. Chcę sama próbować nim uzbieram kasę na Wilczyńskiego i badania, które mi zleci ;)

Aha. A wiesz juz jakie to bedą badania? (Może ktoś juz jakaś listę przesyłał?) moze jakies tez porobie jeszcze..

A, tez apropos badań, zrobiłam sobie amh..
Wyszło mi dziwnie bo ok 11... Co to moze znaczyć? W sensie czy sie cieszyć czy to jednak za duzo (bo czytałam ze to moze świadczyć o pcos). Ale ja mam generalnie regularne cykle, kilka razy miałam monitoring i pecherzyki pękają.. Mam torbiele czekoladowe w jednym jajniku, moze to one zaburzają wynik?

reklama
Aha. A wiesz juz jakie to bedą badania? (Może ktoś juz jakaś listę przesyłał?) moze jakies tez porobie jeszcze..

A, tez apropos badań, zrobiłam sobie amh..
Wyszło mi dziwnie bo ok 11... Co to moze znaczyć? W sensie czy sie cieszyć czy to jednak za duzo (bo czytałam ze to moze świadczyć o pcos). Ale ja mam generalnie regularne cykle, kilka razy miałam monitoring i pecherzyki pękają.. Mam torbiele czekoladowe w jednym jajniku, moze to one zaburzają wynik?

Nie byłam jeszcze u niego, ale szykuje się że lista będzie pewnie długa ;) w tym droga do Łodzi do kolejny wydatek, ale cóż jak trzeba to trzeba :)
Ja amh mam 4.2, a ten Twój wynik to strasznie wysoki[emoji15]

Do góry