reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Powiem wam ze sie troche wystraszylam
Bo co jesli to faktycznie ciaza? Ja nawet lekow niemam ustalonych przez moja hematolog:/ bo stwierdzila ze na mutacje MTHFR heterozygote sa niepotrzebne...
Ale zrobie dla swietego spokoju ten test by wykluczyc ciaze ...tylko test bede musiala z rana kupic...

Powiem wam ze sie troche wystraszylam
Bo co jesli to faktycznie ciaza? Ja nawet lekow niemam ustalonych przez moja hematolog:/ bo stwierdzila ze na mutacje MTHFR heterozygote sa niepotrzebne...
Ale zrobie dla swietego spokoju ten test by wykluczyc ciaze ...tylko test bede musiala z rana kupic...
Ja mam hetero z mutacji MTHFR i mam zlecony kwas foliowy 5mg, Acard 75mg i Clexane 0.4. Nie mam pojęcia czemu nie masz zleconych tych leków. Dr Jerzak na tą mutację kazała mi brać jeszcze wit. B6 3×1 i B12 1×1.

Doris no mialam mdlosci dosc duze do poludnia wiec chyba nie jest zle chciaz o niczym nie swiadczy.
starawbelka ja tez bym dostałam taki przepis na chleb i ta strone o tlustym zyciu?
ale piszecie o tych przegrodach ja nigdy nie mialam histerioskopii robionej susana ty chyba lekarza pytalas o nia ostanio czy cos pomyliłam i mówił gin,że nie trzeba jak masz dzieci ? pewnie cos pomieszałam.
dziewczyny u nas podobno ma być jutro 10 stopni normalnie idealnie na długiiii spacer.
agnieszka trzymam kciuki za wizyte twoja teraz musi sie udac.
Fondie popros berthe zeby Ci wyslala przepis, ja juz 2 razy pisalam i mi sie trzeci raz nie chce tego samego pisac bo jestem leniwa, a Bertha chyba kopiowala i wysylala.
Fondie a co chcesz o tlustym zyciu? To gdzie bylo o hashi?

Ja mam hetero z mutacji MTHFR i mam zlecony kwas foliowy 5mg, Acard 75mg i Clexane 0.4. Nie mam pojęcia czemu nie masz zleconych tych leków. Dr Jerzak na tą mutację kazała mi brać jeszcze wit. B6 3×1 i B12 1×1.
Clexane bierzesz cały cykl? Mi lekarz coś wspominał ze dopiero od ciąży bede brała

reklama
Czarna mala, niestety ja w okolicy nieznam zadnego dobrego i wogole ciezko mi bylo znalesc hematologa:/ ja z tej mutacji mam dla allele czy cos czyli c677 i te 1235 cos przeperaszam niepamietam dokladnie, a niechxe mi sie ju grzebac w papierach:/ i cos ty ona ze to nic takiego!
Ze niepotrzebne mi formy metylowane! Acard i niemowiac juz o Clexane!!!! Wiec dlatego zapisalam sie do dobrej doktorki, i chce skonsultowax te teorie tej hematolog...
A te b6 i b12 bierzesz w jakiej formie? Wiem ze nazwy tu padaly ale niezanotowalam:/ wiec podalabys?

Do góry