reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna mala, niestety ja w okolicy nieznam zadnego dobrego i wogole ciezko mi bylo znalesc hematologa:/ ja z tej mutacji mam dla allele czy cos czyli c677 i te 1235 cos przeperaszam niepamietam dokladnie, a niechxe mi sie ju grzebac w papierach:/ i cos ty ona ze to nic takiego!
Ze niepotrzebne mi formy metylowane! Acard i niemowiac juz o Clexane!!!! Wiec dlatego zapisalam sie do dobrej doktorki, i chce skonsultowax te teorie tej hematolog...
A te b6 i b12 bierzesz w jakiej formie? Wiem ze nazwy tu padaly ale niezanotowalam:/ wiec podalabys?
Ja tez mam te dwie mutacje heterozygotyczne.
Mój gin słabo sie chyba na tym zna, wiec dał mi tylko kwas foliowy 15mg. Ale biorę pół tabletki, bo dopełniam jeszcze forma metylowa na własna rękę i femibionem.
Actifolin https://www.doz.pl/apteka/p111498-ActiFolin_2_mg_kwas_foliowy_tabletki_30_szt.
Oraz b12 postać metylowa, tam tez jest b6 w składzie: http://www.mito-pharma.pl/produkt/witamina-b12-mse.html

reklama
Nie byłam jeszcze u niego, ale szykuje się że lista będzie pewnie długa ;) w tym droga do Łodzi do kolejny wydatek, ale cóż jak trzeba to trzeba :)
Ja amh mam 4.2, a ten Twój wynik to strasznie wysoki[emoji15]
To jak będziesz juz miała listę, to podeślij :)

No strasznie wysoki... Opcje sa 3:
- albo mam pcos (ale w to nie chce mi sie wierzyć)
- albo moje torbiele czeko wytwarzają coś co wynik przekłamuje
- albo mam wg norm w Diagnostyce płodność dziewczyny 10lat młodszej ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1454102905.382218.jpg

Edit: a myśle sobie czy moze wiek kiedy była pierwsza @ ma znaczenie do tego amh. Bo to ile amh wg wieku powinno wynosić jest tylko statystyką. A ja dosyć późno dostałam pierwsza @, ostatnia z klasy zaczęłam dojrzewać, miałam 14,5 lat. Wy kiedy miałyście pierwsza @?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454102905.382218.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454102905.382218.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 2 267
Ostatnia edycja:
Doris serio test?? A jakies inne mozliwosci?
Bo wyznacznikiem moich ciaz byly bolace piersi...

U mnie w czwartej i piątek ciąży wystąpiło plamienie w okolicy @ i ból miesiaczkowy. Po kilku godzinach przestało. Test i II

Doris, fondie, przepis na chleb Strawbelki poszedł na Priv :)

Dzięki Bertha to ja już nie wysyłam ☺

Czarna mala pewnie masz racje powinnam zmienic hmmm tylko na kogo 200zl wizyta i 5 min, zlecilami tylko kolejne badania bo stwierdzila ze to nieprzyczyna moich niepowodzen:/
Gdyby tylko ktos mi dal namiary ...moze bede musiala poszperac w necie czasami dobre rady daje:)
Ja biore tez ten Femibion Natal
Julia a skąd jesteś?

Kruszka ja mialam @ tak z 1,5 dnia, potem chwilke plamilam...
Nie sadze by to byla ciaza... bo jednak krawienie bylo:/
Ja jestem z okolic Poznania.

reklama
Kruszka ja mialam @ tak z 1,5 dnia, potem chwilke plamilam...
Nie sadze by to byla ciaza... bo jednak krawienie bylo:/
Ja jestem z okolic Poznania.
Moja ostatnia miesiaczka tez byla 2 dniowa, a potem kilka dni brudzenia, ale tak ze wkladke moglam tylko miec. Mi sie chyba cos z hormonami pierdzieli. Bo jeszcze niedawno lalo sie ze mnie jakbym miala krwotok.

Do góry