reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha ja kupuje z Balviten ryzowa, kukurydziana, gryczana robie sama, miele e mlynku kasze gryczana niepalona. Raczej tych 3 uzywam, czasem dosypie troche amarantusowej ale ona ma specyficzny posmak. Chleb pieke sama. A mak z melevita nie kupuj, zakalce mi wychodzily a nie chleby.

Polecam też owsiane bezglutenowa
A na dniach będę próbowała mąkę z Teff

Bertha ja chleb juz robie na oko, daje tam nasiona i luski babki plesznik jak dobrze pamietam to blonnik vitalny jest. Daje tez make zuemniaczana. Jak chcesz to pozniej Ci wysle przepis na priv. bo ja mialam dluga droge zanim zrobilam dobry chleb;)

Możesz mi też coś wrzucić na priv? Chce zrobić synowi,bo na razie spróbował tej sztucznizny ze sklepu i wcina aż mu się uszy trzęsą,a ja nie mogę na to patrzec.

reklama
Je jestem na diecie bezglutenowej już 1,5 roku, do tego tez unikam laktozy. Jeśli chodzi o chleb to piekłam róźne i niestety nie smakowały mi, kanapki jem z waflami ryżowymi, przyzwyczaiłam już się do tego. Tą dietę stosuję też na moje hashi.
A jeśli chodzi o metylow. wit.B12 to jest przeważnie w kropelkach, tą co w kleiłam jest właśnie taka.

Je jestem na diecie bezglutenowej już 1,5 roku, do tego tez unikam laktozy. Jeśli chodzi o chleb to piekłam róźne i niestety nie smakowały mi, kanapki jem z waflami ryżowymi, przyzwyczaiłam już się do tego. Tą dietę stosuję też na moje hashi.
A jeśli chodzi o metylow. wit.B12 to jest przeważnie w kropelkach, tą co w kleiłam jest właśnie taka.
Agnieszka ja wyslalam dziewczynom na priva ale trzeci raz nie chce mi sie pisac. Ten chleb naprawde dobry i prosty jest. Niech Ci skopiuja i wysla. Dostala Kruszka i Bertha;) Ja pisze z komorki i nie wiem jak to skopiowac i wyslac di Ciebie.

AgnieszkaP ja tez nie jadlam nabialu od pol roku. Teraz do niego wrocilam bo dziewczyny na watku in vitro podawaly w tamtym tyg chyba diete odnosnie in vitro. Zaczelam sie zastanawiac bo tam jest ze trzeba duzo nabialu. Ja dawniej jadlam ogromne ilosci i w ciaze szybko zachidzilam, od jakiegos pol roku nie jem i nie moge zajsc, nie wiem czy to dieta czy moze moje jajowody pozapychane, ale moze cos w tym jest, wiec postanowilam znow wrocic do tego nabialu i od paru dni go jem duzo.

apropos tych przegród w macicy.. czy to na normalnym usg jest widoczne, dobry gin powinien to wyczaić? bo juz kilka dziewczyn o tym pisało i moze warto dopytac gina czy tam czegos takiego nie widzi...

We Wro tez pięknie słonecznie wiosennie :)

wg mojego gina ja mam dwurozna macice twiwrdzi ze nie jest to przyczyna moich niepiwodzen.. dopiero 4 lutego ide jeszcze do innego zobacze co sie dowiem. zaden moj poprzedni lekarz tego nie widzial.
mysle ze na dobrym sprzecie powinien u Ciebie zauwazyc jedli tak masz.

Bertha, nie odchodź od nas, to forum jest dla Wszystkich potrzebujących pomocy, a że nie przeszłaś tyle co my to tylko się ciesz i mam nadzieję, że Twoja kolejna ciąża będzie spokojna i zakończy się pozytywnie. Jeśli chodzi o badania o których piszesz to ja nie pomogę, bo takich nie robiłam i nie wiem co znaczą te wyniki. Bertha, ja opis usg dostawałam zawsze, w każdej ciąży i od różnych ginów.

Gogac, ale piękny słodziak!!!! Cudny!!!!!

Kwiatuszek
, masz rację, wszystko zostało powiedziane i nie ma tematu. :-)

Strawbelka, to do Ciebie już przyszła @? Będziesz podejmować kolejną próbę w następnym cyklu? A skąd masz pewnośc że ten wynik to po pregnylu???? Kreski na teście tak szybko nie robią się mocniejsze.

Kruszka,
no właśnie, ja też zawsze dostaję opis

Susana, jak u Ciebie????

Agnieszka jak samopoczucie, kiedy kolejna wizyta? Który Ty masz tydzień?

Czarna Mała, Magda82, Inka26, Lilulli, Kaira, Enya, Apolinka, Kinga, Esperanza, Nafoczka, Lumia i RESZTA witajcie

Fondie, jak tam objawy sa????

Bea25ta, pytałam o przegrodę? Tak serio to nie pamiętam już, może ogólnie pytałam o przyczynę Twoich strat.

A ja dziś jakaś zmęczona jestem i spać mi się chce.

Ostatnia edycja:
Doris @ jeszcze nie przyszla, bol jajnika mam taki tepy teraz, czasami brzuch zaboli dziwnie, ale to pewnie po tym clo. Test dzis nie wyszedl, nawet cienia nie bylo a to juz 14 dzien po owu. Czekam na ta@ teraz ona nie chce przyjsc. Na bank dostane, pewnie po dupku sie spoznia.

reklama
Do góry