reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka nie wiedziałam że to takie koszty!!!!!!!
Ten lekarz co o tym opowiadał to mówił o całkowitym koszcie invitro .
Wlasnie to tak nie wyglada, bo dzwonilam dzis do Gyncentrum. A Bialystok zawsze byl chyba drozszy, wiec pewnie tak samo. Na leki pacjent dostaje recepte i sam wykupuje.

reklama
Witam się popołudniowo. Wczorajsze posty musiłam czytać na 3 raty. Trochę tego było. Już wiem Doris dlaczego pytałaś o moją przegrodę kiedy raz napisałam o przegrodzie a innym razem o dwurożnej macicy :).
Ja niestety jak Fondie nie dostawałam opisów od ginekologów, zdjęć również wszystko zostawało w karcie ,ale przy wizycie na izbie w szpitalu to jeden dał opis a inny nie. Różnie to bywa.

Strawbelka fajnie,że wróciłaś :D.

Ja jestem z okolic Rzeszowa ,ale do Łańcuta mam bliżej ;) Kawa z Susaną mi nie wyszła ale może uda się z Nafoczką i Kwiatuskiem :D Chociaż obawiam się ,że Kwiatuszek zagada mnie ! choć też należę do gadatliwych :).

Miło że wracamy do spraw codziennych. U nas dziś słońce i wiosennie

Trzy próby czyli 3 stymulacje możesz mieć w tym programie ,za leki zapłacisz 3 razy. I w każdej 3 transfery czyli jakbyś miała mrożone zarodki wtedy przy criotransferze tylko przeciwzskrzepowe, progesteron i ewentualnie estrofem. To już nie jest tak duży koszt jak stymulacja. I dopóki nie wykorzystasz wszystkich mrożonych zarodków to jest liczone jako 1 próba.
Inka a jak przy stymulacji np nie uzyskaja ani jednego zarodka to juz to liczone jako jedna oriba i tak czy siak trzeba nawet za to zaplacic?

Witam się popołudniowo. Wczorajsze posty musiłam czytać na 3 raty. Trochę tego było. Już wiem Doris dlaczego pytałaś o moją przegrodę kiedy raz napisałam o przegrodzie a innym razem o dwurożnej macicy :).
Ja niestety jak Fondie nie dostawałam opisów od ginekologów, zdjęć również wszystko zostawało w karcie ,ale przy wizycie na izbie w szpitalu to jeden dał opis a inny nie. Różnie to bywa.

Strawbelka fajnie,że wróciłaś :D.

Ja jestem z okolic Rzeszowa ,ale do Łańcuta mam bliżej ;) Kawa z Susaną mi nie wyszła ale może uda się z Nafoczką i Kwiatuskiem :D Chociaż obawiam się ,że Kwiatuszek zagada mnie ! choć też należę do gadatliwych :).

Miło że wracamy do spraw codziennych. U nas dziś słońce i wiosennie
apropos tych przegród w macicy.. czy to na normalnym usg jest widoczne, dobry gin powinien to wyczaić? bo juz kilka dziewczyn o tym pisało i moze warto dopytac gina czy tam czegos takiego nie widzi...

We Wro tez pięknie słonecznie wiosennie :)

Przy wysokiej homocysteinie doczytaj, bo chyba jakaś dieta z małą ilością tłuszczy zwierzęcych jest (doczytaj, bo tak mi się coś o uszy obiło ;) )
oo, naprawde? a ja lubie miesko i masełko.. doczytam.
ale chyba tez bezglutenowa mi sie obiła o uszy, że dobra na homocysteine.. kupilam sobie nawet ksiazke ostatnio, strawbelka mnie zainspirowała :)

reklama
Bertha widać ale tylko jeśli ktoś czegoś szuka bo ona mi z dnia na dzień nie wyrosła ;)Przez wiele lat nawet nie wiedziałam ,że ją mam. Również miałam przegrodę albo kieszonkę w szyjce przez co dziwnie podobno się mnie badało, ale też nie każdy mnie o tym informował. Często jak szłam do gina i chciałam sprawdzić jego umiejętności ,to nie mówiłam co mi dolega tylko byłam ciekawa czy sam dostrzeże co u mnie nie gra. Więc możesz zasugerować aby sprawdził czy budowę masz normalną :D

Do góry