reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Fondie to Ty masz być zadowolona z lekarza jeśli mu nie ufasz albo masz jakieś zastrzeżenia to zmień
enya81
Szczerze- ciężko mi uwierzyć. Nie ma takiej opcji żeby tak liczyć tygodnie ciąży. A niby kiedy wiedział kiedy miałaś owulację? I co, niby będziesz w ciąży 38 tygodni? Sorki ale coś mi tu nie pasuje
enya81
I choćby nie wiem co dają wydruk z USG, to standard. A Ty ostatnio zapomniałaś wziąć, tera tez. Moja ginka ma beznadziejne USG ale wydruk dawała. Nie znasz wymiarów, nie wiesz prawie nic z tej wizyty. Ja tak to widzę.
enya czyli sadzisz ze sciemniam ze jestem wciazy? ja mowie jak bylo nie wpisywal daty miesiaczki a jak poprosilamo zmierzenie wtedy zmierzyl a sciagnie to slowa jego nie moje ja mu milion pytan zadawalam teraz to juz wogole mysle ze nic z tego nie bedzie a lekarz jakis dziwny ...
Fondie nie mozesz myslec ze nic z tego nie bedzie Ty musisz byc nastawiona pozytywnie i wierzyc w swoja fasolke i napewno bedzie dobrze.
nie ebde sie klocic z wami dziewczyny bo i na to sily mi malo skoro i tak nie wiem co dalej wtakim razie znikam z forum odezwe sie jak dostane usg i wam wkleje tylko skad bedziecie wiedziec ze to moje? nie widze sensu po co mam wam sciemniac ale wiecej stresu nie potrzebuje ..zaraz napsizesz ze ucieklam bo sciemnialam ..ale najwyrazniej nie ma sensu jak koras cos bedzie chciala piszcie napriva smutno mi etraz jeszcze bardziej ale stresow mi wystarczy
aha odnosnie wydruku dostawalam go tylko na usg od niego ze szpitala od niego nigdy ne dostalam
aha odnosnie wydruku dostawalam go tylko na usg od niego ze szpitala od niego nigdy ne dostalam
enya81
To niby nie masz nawet karty ciąży? Piszę na wielu wątkach ale czegoś takiego jeszcze nie słyszałam.
enya81
A bo ja wiem? Musisz Fondie zapytać bo jak dla mnie to w necie to przeczytała tylko nie doczytała chyba dokładnie.Enya
A o co w ogóle chodzi z tym siąganiem?
reklama
martaha123
Enya ja z ciąży z córką mam jedno jedyne zdjęcie usg gdy podejrzewano puste jajo i później nie dostałam żadnego. Nic kompletnie. Teraz żałuję że sie nie upominalam... ale faktycznie nie mam nic.
Podziel się: