To niby nie masz nawet karty ciąży? Piszę na wielu wątkach ale czegoś takiego jeszcze nie słyszałam.
Enya co do karty to ja w ostatniej ciazy karte mialam zalozona pozniej dopiero w 7 tygodniu jak juz mialam wszystkie badania ktore mi zlecil gin.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To niby nie masz nawet karty ciąży? Piszę na wielu wątkach ale czegoś takiego jeszcze nie słyszałam.
i w czym jeszcze? w ostaniej ciazy tez nie dostalam karty ciazy a trwala do 9 tygodnia! i niby jak mi uwierzysz jak ci usg dam? przeciez moze byc kazdeg to usg albo zmojej poprzedniej ciazy?! i po jaka cholere mialabym sciemniac ??Dziewczyny to moja subiektywna opinia, ja nie wierzę i tyle bo za dużo tu nieścisłości. I nie tylko w tej dziedzinie.
Worki owodniowe to poza najważniejszym lozyskiem mieszkanie dzidziusia. Kiedy jest ciąża blizniacza gin podaje jaka jest: dwukosmowkowa, jednokosmowkowa, dwuowodniowa lub jednoowodniowa. Ma to znaczenie, gdyż ciążę mnogiej są ciazami wysokiego ryzyka, ale jedne są bardziej bezpieczne inne mniej.nie wiem co to sa worki owodniowe bylu dwa pecherzyki jeden kolo 2 i etraz jest jeden z sercem a kolo niego na gorze male cos pozostalosc po drugim pwoiedzialz e to zanikajacy blizniak
nie wiem jaka byla ale byly dwa pecherzyki jedne jest pyciusi w porownaniu z tym drugimWorki owodniowe to poza najważniejszym lozyskiem mieszkanie dzidziusia. Kiedy jest ciąża blizniacza gin podaje jaka jest: dwukosmowkowa, jednokosmowkowa, dwuowodniowa lub jednoowodniowa. Ma to znaczenie, gdyż ciążę mnogiej są ciazami wysokiego ryzyka, ale jedne są bardziej bezpieczne inne mniej.