reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, Ale przecież każdy gin daje opis usg i tam jest długość zarodka, wielkość pęcherzyka, data om i ptp. To wszystko musisz mieć napisane wraz tętnem zarodka

reklama
Fondie gratuluję serduszka. Przykro mi, że drugi maluch obumarl. Niestety często to się zdarza.
Dziwne, że lekarz liczy od owu. On wie kiedy była? Nigdy się z tym nie spotkałam. A jaka to ciąża blizniacza jest/byla? Nie wiem jak napisać,bo nadal jest,a niby juz pojedyncza..

Zostałam wywołana, ale cóż ja mogę napisać... Pamiętam o Was walczących przed pójściem spać. Jednak napisać dużo nie mogę. Ale to co najważniejsze, że warto walczyć. Na moich kolanach śpi mój 5 - miesięczny CUD, który zawladnal moim secem do tego stopnia, że nie lubię się z nim rozstawać, nie mogę bez niego spać ☺
Apolinka ja też dokarmiam, ale u nas była długa żółtaczka i ciągle spał zamiast ssać i rozkręcać laktacje. Trudno, szkoda, że tej butli juz nie mogę się pozbyć. Jednak najważniejsze, że pije tez moje mleczko.

cos nie lape neta pisze z tel. doris byl wymiar byla dlugosc ale nie wpisywal miesiaczki daty tylko dlugosc wiec analogicznie 2tyg mniej...no mowie ze jakos dziwny ten gin...ale teraz zmieniac to troche slabo ...w sumie o usg zapombialam zeby mi dal ....skupil sie nalekach czy wszystkie mam

Kruszka, my też borykamy się JesCze z Zoltaczka, dziś robiliśmy badania. Mam nadzieję,że teraz jak będę dokarmiac to Szybciej zejdzie. Adaś też zasypia przy piersi, przez to chyba się niedojada :-/ Dziś karmie go z obu piersi a potem i tak wciągnie 90-120ml mleka. A tak tylko na piersi był i cały czas marudny był, mama go glodzila...:-/

Susuana, ja Przedostatnia ciąze.tez byłam.na zestawie, tylko poza glukophage, i też się nie udało. ale nie sądzę żeby to on był teraz odpowiedzialny za nasze powodzenie tym razem. Chyba po prostu los tak chciał...
Pisałam to już tu kilka.razy,ale wiem,że udało nam.sie teraz przede Wszystkim za sprawą św. DOMINIKA i św. RITY! Do dziś dziękuję im za nasz cuuuud..:-)

Fondie, gratuluję! Teraz tylko Odpoczywaj i się.nie.stresuj, będzie dobrze:-) ja w ciążach straconych też nigdy nie widziałam serduszka, tylko w ostatniej, tak.jak Ty teraz,więc musi się udać! :-)

Ostatnia edycja:
Fondi dobrze ze jest jeden silny. Do jakiego ty lekarza chodzisz? Jak sie nazywa?
Powiem ci pierwsze sie spotkałam zeby liczył od owu. Właśnie kolegi gin sie pytałam to tez mowi ze od miesiączki sie liczy.
A zmienic zawsze możesz lepiej teraz niz w 20 tc
Ja zmieniałam w 9 tc na mojego anioła

reklama
Fondie oj kręcisz strasznie. Po pierwsze gin ZAWSZE wklepuje datę ostatniej miesiączki, po drugie raczej mierzy tętno żeby się upewnić czy serce dobrze bije- niezależnie od sprzętu. Mnie owszem ostatnio nie mierzył bo stwierdził że to może być szkodliwe ale pokazał na USG i nawet dal płytę. Po trzecie jeśli obumiera bliźniak to obumiera i nie spotkałam się z czymś takim jak ściąganie w takiej wczesnej ciąży. A mojej koleżance tak obumarł bliźniak na początku. Pokażesz zdjęcie z USG to uwierzę. A jakość sprzętu nie powinna mieć wpływu na pomiary tylko na jakość.

Do góry