reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jeszcze nie, ale czytając opinie o nim i historie dziewczyn, przekonałam się że może być moim strzałem w 10. przy moich biochemicznych ciążach :)
Ja u niego byłam moge ci napisać co mi zlecił do zbadania .Bo jak pojechałam to nic mi nie powiwdział tylko obejżał badania i zlecił nadtępne .Ja do niego jeszcze wrócę tylko wszystkich badań jeszcze nie mam .Jak skompletuję to pojadę .

reklama
Beata , Susana dziekuje :-*
od razu Wam krew pobrali do badania dlaczego nie zlecil kariotypow?
ja to sie troche obawiam tych kariotypow u mnie,bo ja chyba jakas pechowa jestem mam choroby genetyczne chociaz u mnie nikt nie chorowal na takie.. ale moze bedzie dobrze ;-)
Krew do badania pobrali od razu po wizycie tylko nie ma terminu na kariotypy .Ja się zapisałam .Najbliższy termin na czerwiec .Może gdzieś znajdę wcześniej .

Krew do badania pobrali od razu po wizycie tylko nie ma terminu na kariotypy .Ja się zapisałam .Najbliższy termin na czerwiec .Może gdzieś znajdę wcześniej .
napewno uda Ci sie znalezc :-)
dziekuje za inf. mi chyba od razu beda robic kariotypy. bo ja do genosu poki co bede jechala.

Fondie gratuluję! Super że było serduszko już będziesz spokojniejsza... przetrwał tylko jeden przykro ale ważne że drugi się rozwija dobrze... trzymam nadal za was kciuki&&&&

Fondie
Nic ci nie chciałam wcześniej mówić ale ta mała beta wtedy to jak obumierał jeden z pęcherzyków .
Przykro że tak się stało .
Teraz już będzie tylko dobrze.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#

reklama
Beata ja mam termin na ta sobote 30.01 jak byś mi oddala 6.02 to bym Cie ucalowala :p :* nie chce jechać teraz specjalnie z M koleżanki, bo i tak duzo dla nas robia. On bedzie dawca do szczepionek. I az mi glupio ze icg tak wykorzystuje. A moj M bedzie w przyszlym tygodniu, to byśmy sobie spokojnie razem pojechali :)
Fondi! Wspaniale bedziesz miev dziecko! Waleczne od samego poczatku! ;*

Do góry