reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie na biegunkę kisiel podobno trochę skleja , pediatra tak zawsze każe synciowi dawać.

Liluli ja byłam tak samo jak Susana u Duderewicza :).Weź ze sobą wszystkie dokumenty. Na razie nie rób badań pewnie Ci zleci to V leiden jak nam i mutacje MTHFR i mutacje protrombiny .

Fondie na biegunkę kisiel podobno trochę skleja , pediatra tak zawsze każe synciowi dawać.

Liluli ja byłam tak samo jak Susana u Duderewicza :).Weź ze sobą wszystkie dokumenty. Na razie nie rób badań pewnie Ci zleci to V leiden jak nam i mutacje MTHFR i mutacje protrombiny .
Liuli
Doktorek sprswdza dokumentację i dużo gada nie pieszy się .Zapisz sobie co chcesz wiedzieć .Napewno odpowie na wszystkie twoje pytania .
Nie bada.
Kiedy masz wizytę?

Ostatnia edycja:
Fondi węgiel można w ciąży. Juz sie nie mogę doczekać
Powiem Wam ze jak was tak czytam to przypominam sobie okres 3 lat temu zero szans mi dawali a tu mi teraz chodza i łobuzują

Doris
I ja się melduje:)
Nie piszę przez dzień bo mega sajgon w pracy teraz mam, a do tego , nie wiem czemu nie mogę zalogować się z komórki - bo mu hasło wyskakuje,że jakis zduplikowany server-czy coś tam:p

A jak zdrowko u Ciebie?

Doris przywołuje, wiec i ja coś skrobne :-)

Agnieszka po cichu gratuluję.:-*

Do dziewczyn, które już są na.poczatku ciąży i panikuju, zwłaszcza Fondie, ja wiem,że to źle zabrzmi, ale takie panikowanie, wertowanie internetu, byle znaleźć coś na Nie, nic nie da
Naprawdę. Każda.z.Was obstawiona jest lekami, i tak naprawdę poza spokojem i czekaniem na rozwój wydarzeń nic nie możecie zrobić. Wiem co mówię, bo sama jestem po 5 poronoeniach, i w tej ostatniej donoszonej ciąży wiedziałam,że mam.mnostow leków, i jak ma się udać to się uda. Zdałam się na wolę Boska :-)
A teraz patrzę Na mój wymarzony cud, które wczoraj nieźle mnie wystaraszyl...mieliśmy mieć Szczepienie, ale nie Zaszczepili nas, bo Adaś przez Tydzień przybrał tylko 70g, wiec cała seria badań, mocz, morfologia, crp o BilirubinA, ale okazało się tylko,że chyba Maluch Niedojedzony na mojej piersi, bo wyniki ok :-)
Także od pozytywnego testu, nigdy nie przestaniemy się stresować, martwić :-)
Pozdrawiamy :-)

Podpisuję sie rękami i nogami pod tym co napisałaś:)
W tej ostatniej ciąży, choć sie nie udało, wysłam własnie z takiego założenia,że obstawiona lekami jestem, i nic więcej nie zrobię!

Fondi
Czekamy na piękne fotki:)

Susana
Niech ta franca @ rzychhodzi - taki właśnie paradoks. jak chcesz żeby nie przylazła - to jest , a jak nie chcesz - to się zjaawia:/

Pozdrawiam resztę Dziewcząt:)

Kaira dajesz nadzieję, tym którzy z nią już dawno zwątpili ;) u mnie cykl do du...
Był Encorton 10mg, Clexane 0.4, Acard 75mg, Duphaston 2×1...no nic próbujemy dalej w przyszłym cyklu. Póki co beta ujemna, więc odstawiam Dupka i czekam na @. A w międzyczasie zbieram fundusze na kolejne badania i na wizytę z dojazdem do Dr. Wilczyńskiego :)

Susuana, ja też brałam glucophage 500, brałam też: euthyrox 100, metypred 8mg, acard, clexane 0,4, kwas foliowy najpierw 5mg, potem 0,4, femibion natal, wit. B6 i B12, luteinia 100x2 i duphaston 1 tabletkę. Chyba niczego nie pominąłam..:-)
Fondie, trzymam kciuki za wizytę i za dojazd do lekarza bez przygód :-)
Apolinka dziękuję .
Może poproszę teraz o ten metypred zamiast encortonu .Leki mamy podobne.Też biorę euthyrox tylko 50/25 .Nie wiem czemu nie zadziałało .

Kaira dajesz nadzieję, tym którzy z nią już dawno zwątpili ;) u mnie cykl do du...
Był Encorton 10mg, Clexane 0.4, Acard 75mg, Duphaston 2×1...no nic próbujemy dalej w przyszłym cyklu. Póki co beta ujemna, więc odstawiam Dupka i czekam na @. A w międzyczasie zbieram fundusze na kolejne badania i na wizytę z dojazdem do Dr. Wilczyńskiego :)
Czrna a byłaś już u niego ?

Beata , Susana dziekuje :-*
od razu Wam krew pobrali do badania dlaczego nie zlecil kariotypow?
ja to sie troche obawiam tych kariotypow u mnie,bo ja chyba jakas pechowa jestem mam choroby genetyczne chociaz u mnie nikt nie chorowal na takie.. ale moze bedzie dobrze ;-)

reklama
Do góry