reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No do wieczora nic nie zdziałam ... sama... haha
Marta
24 godz.mniej więcej .
Ja miałam test owu pozytywny rano w środę , wieczorem usg i zastrzyk na pęknięcie jajca a ból owu dopiero w czwartek póżnym wieczorem no raczej w nocy z czwartku na piątek .
Tak czy inaczej dzisiaj wieczorem musisz działać do oporu .
Tylko pamiętaj żeby potem poleżeć .
Ja ostatnio leżałam po sexie i załapało.A jak się bzykałam i gdzieś potem chodziłam to dupa psia z tego była i nie zaskakiwało .
Powodzenia

reklama
Susana dla mnie samej to za daleko, na dodatek robie to w tajemnicy przed M. bo on pod żadnym pozorem nie chce dodatkowych badań
nafoczka na jki czas odstawilas clexan inie bralas? a ta twoja kolezanka bierze zaax? tak sie nazywa i encorton i reszte tez? nafoczka a jestes na 100% zdecydowana na to badanie?

nafoczka na jki czas odstawilas clexan inie bralas? a ta twoja kolezanka bierze zaax? tak sie nazywa i encorton i reszte tez? nafoczka a jestes na 100% zdecydowana na to badanie?

Fondie ja odstawiłam na jakies połtora do dwóch tyg. a o kolezanke to nie wiem co piszesz ;) zaax?
co do badania to nie mam przekonania na 100% poza tym nikt nie chce zebym go robiła ani mąż ani mama ani nawet ginka, tylko w sumie ja się bije z myślami, chciałam ale wychodzi na to, ze nie bardzo mam jak

Fondie ja odstawiłam na jakies połtora do dwóch tyg. a o kolezanke to nie wiem co piszesz ;) zaax?
co do badania to nie mam przekonania na 100% poza tym nikt nie chce zebym go robiła ani mąż ani mama ani nawet ginka, tylko w sumie ja się bije z myślami, chciałam ale wychodzi na to, ze nie bardzo mam jak
opowiadalas o kolezance co byla uczulona na heparyne i mowilas ze jakis lek brala zaax? cos poknocilam? nafoczka a nie da ci spokoju jak nie zrobisz? kurde przybycien wedlug mnie ma wiedze i to dobry lekarz nie nagadalby ci glupot

Susana dla mnie samej to za daleko, na dodatek robie to w tajemnicy przed M. bo on pod żadnym pozorem nie chce dodatkowych badań
Nafoczka moja kolezanka ktora urodzila blizniaki nie zgodzila sie na zadne badania chociaz wszyscy lekarze twierdzili ze jedna z dziewczynek ktora miala byc chlopcem urodzi sie chora. obie Dzuewczynki sa zdrowe i poza tym ze byla drobniejsza nix jej nie dolega.
Moze jesli to nic nie zmueni nie rob tych badan.

reklama
Widze, ze paniki ciag dalszy. To i ja troche "popanikuje". Odebralam wyniki kariotypow. I z mezem mamy prawidlowe... Ale... No wlasnie zawsze jest jakies ale... U M stwierdzono inwersje pericentryczna heterochromatyny w jednym z chromosomow pary 9 oraz podwójne satelity w jednym z chromosomow pary 22. A u mnie zwiekszone satelity w jednym z chromosomow pary 21.
Jak nie urok, to sraczka...
Dzwonilam do Pani genetyk, ktora badala mi kosmowke synka. Powiedziala, ze to raczej wplywu na zarodek nie ma. Ale podala mi też nazwe poradni gdzie moge sie zgłosić w razie pytan...

Do góry