reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie tak ja miałam taką betę.
widzę że emocje na wątku sięgają zenitu ale w sumie fajnie wiedzieć że nie tylko ja jestem taką stuknieta panikara hahaha ja na samą myśl o wizycie ciążowej mam ból brzucha. ..
A tak w ogóle to właśnie zrobiłam test owu i jest tłusta krecha jakiej jeszcze nigdy nie widziałam. Jajnik czuje muszę dziś dopaść męża na bank choćby nie wiem co hahaha..

reklama
Witam
Mi przeszły wczorajsze bóle brzucha .
Co do tych nk .to faktycznie dziwne że wzrastają po leczeniu .
Też muszę znowu zbadać bo może fajtycznie mi wzrosły bo nigdy tak szybko ciąża mi nie zaczęła obumierać .Może jutro w Łodzi zrobię .

Mar
Fondie tak ja miałam taką betę.
widzę że emocje na wątku sięgają zenitu ale w sumie fajnie wiedzieć że nie tylko ja jestem taką stuknieta panikara hahaha ja na samą myśl o wizycie ciążowej mam ból brzucha. ..
A tak w ogóle to właśnie zrobiłam test owu i jest tłusta krecha jakiej jeszcze nigdy nie widziałam. Jajnik czuje muszę dziś dopaść męża na bank choćby nie wiem co hahaha..
Martaha spiesz suę bo owu blisko .hehe
Jak nie swojego to pierwszy lepszy , oby przystojny -pamiętaj

No mam nadzieje ze zdążę jak bedzie wieczorem... wczoraj test negatywny byl...
Kurka że też wczoraj nic nie było. ..
Bo od pozytywnego testu to 24h do owulacji?

w calym internecie nie znalazlam informacji co jest w momencie uczuelnia na heparyne w ciazy gdy trzeba ja przyjmowac dziwne... ja mam wieksze uczulenie a mam dzis dac sobie zastrzyk masakra

no cześć, jestem i ja. Wróciłam do pracy i moze dobrze.
Sprawa wciąż nie daje mi spokoju. Internet też bywa przekleństwem ;) Przeczytałam opinie o lekarzu co mi robił usg prenatalne (Rafał Kocyłowski Poznań) i wyszło mi na to, że nie bardzo mógł sie pomylić. Zdecydowałam się więc na testy nifty i tu znowu schody.. jak wczoraj się zapisałam tak dziś mi zadzwonili, że genetyka nie ma i nie zrobią mi badania, może za tydzień, może za dwa, a że w Rzeszowie znalazlam tylko jedno miejsce gdzie robią to i tak mi to nic nie daje. No dobra- to harmony- i tu znowu potrzebne skierowanie, którego nie dostane tak prędko.
Temat zawiesiłam, może tak ma być. Przez kolejne 4-5 tyg. pozostają mi zdrowaśki (o które serdecznie prosze)

reklama
no cześć, jestem i ja. Wróciłam do pracy i moze dobrze.
Sprawa wciąż nie daje mi spokoju. Internet też bywa przekleństwem ;) Przeczytałam opinie o lekarzu co mi robił usg prenatalne (Rafał Kocyłowski Poznań) i wyszło mi na to, że nie bardzo mógł sie pomylić. Zdecydowałam się więc na testy nifty i tu znowu schody.. jak wczoraj się zapisałam tak dziś mi zadzwonili, że genetyka nie ma i nie zrobią mi badania, może za tydzień, może za dwa, a że w Rzeszowie znalazlam tylko jedno miejsce gdzie robią to i tak mi to nic nie daje. No dobra- to harmony- i tu znowu potrzebne skierowanie, którego nie dostane tak prędko.
Temat zawiesiłam, może tak ma być. Przez kolejne 4-5 tyg. pozostają mi zdrowaśki (o które serdecznie prosze)
Nafoczka
A w łodzi albo warszawie ? Przecież od ręki znajdziesz

Do góry