reklama
Dzień dobry
Fondie - moje gratulacje, podwójne szczęscie tylko pozazdrościć!!!! masz już dzieci, czy to pierwsze?
ja jestem po wizycie u immunologa, komórki NK z 28% po 4 tyg encortonu 15 i 5 mg wzrosły do 30 %. Dr zmieniła mi lek na pabidexamethason, słyszałyście coś o tym?
Fondie - moje gratulacje, podwójne szczęscie tylko pozazdrościć!!!! masz już dzieci, czy to pierwsze?
ja jestem po wizycie u immunologa, komórki NK z 28% po 4 tyg encortonu 15 i 5 mg wzrosły do 30 %. Dr zmieniła mi lek na pabidexamethason, słyszałyście coś o tym?
nie slyszlamale przerazajace co napislas jeszcze nie wiadomojak zblizniakami wiec nie dziekuje a czemu tak wzroslo?Dzień dobry
mam coreczke 3 lata konczy w lutym
https://www.doz.pl/leki/p4358-Pabi-Dexamethason chyba dobry lek na nasze dolegliwosci
G
Gość
Gość
Tak Fondie ucieklam glownie przez Ciebie, bo juz nie moge Cie sluchac jak na sile szukasz problemow! Niejedna Ci tutaj zazdrosci, a Ty zamiast sie cieszyc, to caly czas robisz wokol siebie zamieszanie! Nie pomagasz tym sobiecani nam. Na sile sie nakrecasz ze cos jest nie tak. Ponarzekac to teraz moze Susana albo inna ktorej sie nie udalo! A Ty? Po co non stop jeczysz, nigdy nie bedziesz zadowolona, bo albo bete bedziesz miala za duza albo za mala, ciagle cos znajdziesz! Kazda sie boi ze niedonosi ze cos bedzie nie tak, ale po co sie jeszcze na sile nakrecac. Nie odbierz tego zle co napisalam. Bo bardzo Cie lubie, ale juz nie moge sluchac tych Twoich postow. Rozumiem jeden dzien miec dola, gora dwa, ale Ty bedziesz tak jeczec az do porodu. Ogarnij sie bo naprawde cos zlego na siebie sciagniesz!!! No i tak na zakonczenie to wiedz ze Cie bardzo lubie i wiem ze szczesliwie do konca donosisz te dzieciaczki! Fondie nie zlosc sie na mnie za ten post, ktos musial Ci w koncu to powiedziec. Buziaki kochana
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
jestem i ja.
Fondie, Tylko jak będziesz na usg jutro nie zapomnij wziąć opisu i zdjęć żeby nam tutaj pokazać. Co do objawów, jak Cię zemdliło to bardzo dobry znak.
Strawbelka, czemu uciekasz? Tutaj niektóre dzieczyny starały się latami, przeszły wiele. Spójrz na mnie, ja od maja 2014 byłam 4 razy w ciąży a udało się do piero za 5 razem, bo jedno poronienie i 3 biochemiczne ciiaże i trwało to póltra roku.
Susana, jak samopoczucie?
Lumia, Nafoczka....gdzie jesteście???
Lili i reszta, WITAJCIE!!!
jestem i ja.
Fondie, Tylko jak będziesz na usg jutro nie zapomnij wziąć opisu i zdjęć żeby nam tutaj pokazać. Co do objawów, jak Cię zemdliło to bardzo dobry znak.
Strawbelka, czemu uciekasz? Tutaj niektóre dzieczyny starały się latami, przeszły wiele. Spójrz na mnie, ja od maja 2014 byłam 4 razy w ciąży a udało się do piero za 5 razem, bo jedno poronienie i 3 biochemiczne ciiaże i trwało to póltra roku.
Susana, jak samopoczucie?
Lumia, Nafoczka....gdzie jesteście???
Lili i reszta, WITAJCIE!!!
Jak dla mnie to Fondie możesz narzekac i panikować, ja Cię bardzo dobrze rozumiem:-). Z czasem Ci przejdzie :-) trochę
Wiem, że w czwartek tylko weź zdjęcie i opis! Będziesz miała w czwartek 6 tyg i 4 dni czy ile doładnie?
ok dzis jest 6tyg 1d czyli w czwartek 6 t 3 dWiem, że w czwartek tylko weź zdjęcie i opis! Będziesz miała w czwartek 6 tyg i 4 dni czy ile doładnie?
reklama
no to może już będą serduszka choć to tez podobno zalezy od wielkości pęcherzyka i zarodka
Podziel się: