reklama
Strawbelka mnie piersi bolały i przed okresem i w czasie ciąży nigdy nie wiedziałam czy to na okres czy jednak jestem juz w ciazy . Ostatnio jak byłam w ciazy to piersi mnie bolały za długo i wtedy się skapłam że to jednak ciąża bo za długo bolą a okresu brak . Mi się wydaje że każda z na s inaczej przechodzi ten stan , każdy organizm jest inny . Nie stresuj się kochana bedzie dobrze
G
Gość
Gość
Dziewczyny u mnie nic z tego nie bedzie. Odstawiam dzis juz wszystkie leki. Dzisiaj sikaniec ma tylko jedna kreche. Nawet na bete nie bede juz leciec po nie ma po co.
Nie wiem co sie ze mna stalo, tyle czasu i nic nie wychodzi, teraz nawet pregnyl clo i steryd nie pomogl. Ryczec mi sie chce bo juz mam dosc tej walki. Musze troche odpuscic to forum bo zwariuje, Wam sie udaje, mi nie. Oczywiscie dobrze Wam zycze i ciesze sie ze sie Wam udaje!!! Ale ja lapie jakos wiekszego dola. Moze kiedys do Was wroce jak mi sie uda, chociaz nie wierze juz w ta bajke!!! Trzymajcie sie#
Nie wiem co sie ze mna stalo, tyle czasu i nic nie wychodzi, teraz nawet pregnyl clo i steryd nie pomogl. Ryczec mi sie chce bo juz mam dosc tej walki. Musze troche odpuscic to forum bo zwariuje, Wam sie udaje, mi nie. Oczywiscie dobrze Wam zycze i ciesze sie ze sie Wam udaje!!! Ale ja lapie jakos wiekszego dola. Moze kiedys do Was wroce jak mi sie uda, chociaz nie wierze juz w ta bajke!!! Trzymajcie sie#
martaha123
Fanka BB :)
Fondie ja już ci pisalam jak mi beta przyrastala i bylo ok. Poogladaj jakiś fajny film czy coś i luz. Jutro już wizyta bedzie ok. Ja z moją słabo przyrastajaca beta weszlam z placzem do gina a tu bijące serduszko i jeszcze wiekszy ryk tylko tym razem ze szczęścia.
Agnieszka ja chyba będę brać ten ivig jak się uda... zresztą on coś u mnie o tym wspominał. .. i szczepienie na pewno bo juz 2 miałam i jak zaskoczy to powtórka.
Strawbelka jak ci to ma pomóc to odpocznij ale ja już nie raz niby odpoczywalam od forum a i tak namietnie czytalam bo to nałóg. A może faktycznie nic jeszcze straconego.... kto wie...
Kurka a my zamiast działać to się pospali wczoraj... dziś już nie przepuszcze....;-) test owu wczoraj negatyw więc się zobaczy...
Agnieszka ja chyba będę brać ten ivig jak się uda... zresztą on coś u mnie o tym wspominał. .. i szczepienie na pewno bo juz 2 miałam i jak zaskoczy to powtórka.
Strawbelka jak ci to ma pomóc to odpocznij ale ja już nie raz niby odpoczywalam od forum a i tak namietnie czytalam bo to nałóg. A może faktycznie nic jeszcze straconego.... kto wie...
Kurka a my zamiast działać to się pospali wczoraj... dziś już nie przepuszcze....;-) test owu wczoraj negatyw więc się zobaczy...
ja mysle troche ze leki jakie bierzemy miga troche inaczej te bety pokazywac bo te 1200moje duzo nizsze ale zeby az roznica taka byla ? w 12h? ibtralipid intralipidem ale dziwne ....wczoraj nie wzielam fragminu uczulenie dalej mam a dzis mam go wziasc :/ troche sie boje ale nieh bedzie to ostatni zastrzyk bo boje sie uculenia mojego. ..wczoraj bralam inaczej leki i to uczulenie moglo spowodowac mniekszy przyrost tak sobie mysle moze zaraz podgoni o ile nie spadnie wczoraj czytalam wypowoedz pano ginekolog ktora mowila ze bete robi sie max do 6tys. potem tylko usg jest wiarygodne i niektore lab pokazuja thlko wartosci do 6tys. no i ze tylko spadek pokazuje koniec ciazy ..i kazda beta moze byc inna u kazdej kobiety na kazdym etapie ze zawsze pote. w tys. wolnien rosnie a nawet szybciej rosnaca powyzej 6tys nie dajw gwarancji donoszenia ciazy. agnieszka ja ci zazdroszce zdrowego rozsadku nie robie bety na prwde
reklama
no pieknie nawet strawbelka uciekla ..ciekawe co u Ardy. Strawbelka jak sie czujesz rusza cos? myslicie z emusze wiecej pic jak nie bore heparyny?
dzis mnie mega zemdlilo z rana nad ubikacj aprawie bylam... ale juz wiem ze to nie wyznacznik
dzis mnie mega zemdlilo z rana nad ubikacj aprawie bylam... ale juz wiem ze to nie wyznacznik
Podziel się: