reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
ja nigdy nie doszlam do takiej bety wydoszlyscie macie doswiadczenie cos napiszecie? ja nie mialam takiej wielkiej nigdy:( a juz napewno nie zaczynajac 6tydz, 0 dni

Fondie co za typ... ale może jeszcze oddzwoni... kciukam za waszą trojeczke...
Susana dobrze że spada to jest ogromna szansa na oczyszczenie. ..
Ja po monitoringu. Pechol 19 mm mam przyjść za 2 dni czy pękł czy może coś dadzą na pęknięcie. .. chociaż nie wiem czy coś brać bo jak za szybko peka to może komorka jeszcze być niedojrzała? ? ? Nigdy tego nie brałam i mam obawy... no nic działać działać trzeba ijak powiedział dr zebym tylko nie wymyśliła jakichs co 2 dzień. .. codziennie trzeba pracować ;-)

Marta
Z tego co słyszałam to zastrzyki własnie pomagają w dojrzeniu jajca i potem w zagnieżdzeniu:)

Agieszka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fondi
Daj mi numer do Twojego męża -- normalnie powiem mu żeby odciął Ci dostęp do internetu:p zostaw już wujka googla bo osiwiejesz;)

Strawbeko,
Ja tam kciuków tak łatwo nie puszczę;)

Susana ,
A ty też masz wlewy - prawda? A może ta beta tez od nich świruje. Nie chce Ci dawać złudnych nadziei, ale kurcze to że ten pęchol jest .....daje mi do myślenia :*

Doris
:)

Martha ja nie kwalifikuję się do szczepień, wlewów tez mi nie zalecił, twierdzi że nie ma dowodów na to, że intralipid pomaga, mówi że skuteczne są tylko wlewy IVIg a to koszt 4500 zł jeden wlew a żeby go zalecić trzeba wykonać jakieś dodatkowe badania.

ale czmeu on rosnie wogole?wlasnie ?? ja mialam 3 dni po wlewach bete obnizona przez wlewy ale w symie u mnie bety sa jakies dziwne wiec w sumie mna sie nie sugerowac

Martha ja nie kwalifikuję się do szczepień, wlewów tez mi nie zalecił, twierdzi że nie ma dowodów na to, że intralipid pomaga, mówi że skuteczne są tylko wlewy IVIg a to koszt 4500 zł jeden wlew a żeby go zalecić trzeba wykonać jakieś dodatkowe badania.
tobie bety zawsze ladnie rosly anic to nie dawalo prawda?

Ja juz nic nie rozumie z tym intralipidem, w internecie pelno jest dowodow ze pomaga, ponoc nawet sa skuteczniejsze od tych drogich.
Arda tez czytala zagraniczne publikacje i byly dobre opinie, tylko ze one to chyba tylko na te nk.
Chociaz ile lekarzy tyle opinii, bo mi ostatnio jefen powiedzial ze nie wierzy w teorie nk.

Ja juz nic nie rozumie z tym intralipidem, w internecie pelno jest dowodow ze pomaga, ponoc nawet sa skuteczniejsze od tych drogich.
Arda tez czytala zagraniczne publikacje i byly dobre opinie, tylko ze one to chyba tylko na te nk.
Chociaz ile lekarzy tyle opinii, bo mi ostatnio jefen powiedzial ze nie wierzy w teorie nk.
Mnie też lekarze niektórzy mówili że nie wierzą w nk.Ale to tacy którzy mają tylko pacjentki bezproblemowe.
Innymi się nie zajmują bo nie potrafią .

Lumia
Ten mój pęcherzyk mógł być też żle zmierzony.Milimetr różnicy a zdrowy to 1 mm na dzień rośnie .
W 6 tygodniu to już zarodek widać .
Beta dobrze spada .
Może dzisiaj jakiś sex z mężem przyspieszy co ma być.

reklama
Do góry