reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

zulka też Wam życzy Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń, spokoju ciała i ducha:) zdrówka i wszelkiej pomyślności.

Enya - ale masz super z tym mieszkankiem
kaira - cudowne wieści:)

My skończyliśmy zakupy materiałów na dom w tym roku. Trochę żal, że jakieś 20 tysięcy zwrotu przez likwidację ulgi Nam przejdzie koło nosa ale trzeba patrzeć, że coś się uda odzyskać:) Co do planów dzieciowych to chyba tak pod koniec lutego dopiero podejdę do kolejnego crio. Myślę też nad tym czy równolegle nie przejść się do innej kliniki i nie spróbować dostać się do rządówki. Mam jeszcze 7 mrozaczków i wiem, że to dużo ale przy moich schorzeniach to sukcesu może nie być a potem będzie za późno na kwalifikowanie się gdziekolwiek. Na razie wszystko w sferze myślenia i spokojnego podejmowania decyzji. Chcę odzyskać spokój ducha i radość życia. Już święta przetrwałam w całkiem dobrej kondycji - nie dałam się skołować tylko uberałam choinki, kupowałam lampki:) Przystroiłam dom i u siebie i u rodziców i u przyjaciela:) Nie daję się jednym słowem:)

reklama
Witam i ja!

Kaira! Super wieści! Buzi w brzuszek! Życzę Wam dużo zdrówka, oby maleństwo rosło silne i zdrowe!
Enya! Ty mieszkanko, my dom:) W sumie od 5 lat mieszkamy w naszym małym gniazdku, ale jednak za małe.... biorąc pod uwagę rozmiar naszego pupila :) w 40m trochę ciasno....
Aditko! Kochana, nie zamartwiaj się tymi badaniami.... Pamiętaj, że zasługujesz na szczęście i dzidziuś będzie zdrowy! Życzę Tego Tobie i maleństwu!
Zula! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Wiem, że Ci się uda! Życzę Ci wiary , spełnienia marzeń i dużo szczęścia w Nowym Roku! Oby to największe marzenie się spelniło... niech pingwinki w końcu rosną!Zimowisko dobiega końca! Tego Ci życzę i trzymam mocno kciuki na cały Rok!
Madzik! Buzi w brzusio! Zdrówka i spełnienia marzeń!
Barbinko, Misiejku, Alusiu, Gogac, Katarina, Gosiu,Enyo, Balbina Malina... wszystkie starające sie dziewczynki, Koszyczku, życzę Wam siły Walki, by Was i mnie nie opuszczała w 2014 Roku, aby każdy dzień dawał nadzieję, że się uda... Owocnych starań, pozytywnych testów... i szczęśliwego rozwiązania pod koniec roku!

Ja Sylwestra spędzam z pieskiem i mamą... Do tego dostałam Zapalenia Twardówki...:nerd: rano byłam u okulisty i mam spuchnięte oko! Super!!! Do tego leki, maści i krople...a jeszcze z przeziębienia nie wyszłam.. Ech... I zakaz spożywania alkoholu... Nawet winka nie wolno ...
W załączniku mój malutki piesek!

Załączniki

• P1070567.jpg
    P1070567.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Truskaweczko - dziękuję Ci z całego serducha. Ja mieszkam w jeszcze mniejszym mieszkanku bo moje ma 34 czy jakoś tak ale psa nie mam. Kota nawet zostawiłam u rodziców choć za nim tęsknię... Psiak piękny ale duży:)
Bidulka jesteś tak Cię dopadło:( oby szybko świństewko sobie poszło:(

Ostatnia edycja:
Adiko czeka się ok 2 tyg czasem wcześniej ale teraz świeta wypadły wiec czekałam.Bałam sie bo niby usg dobrze, ale nigdy nie wiadomo co z krwi tym bardziej to statystyka.I jakby coś nie tak wyszło proponowaliby aminopunkcję, a na to mój mąż się nie zgadza.Drugie prenatalne bede miec w 2 tyg,.
Truskaweczko ale cię dziadostwo łapało.Kiedy twój marynarz wraca?
CZuję sie hmmm już nie pamiętam kiedy mi sie ostanio cokolwiek chciało.Mam totalnego lenia aż przerażające.

Melduję, że SYNek jest silny i zdrowy :-) moj test pappa mam otrzymac smsem w weekend od mojej Dr. :-) mam jednak nadzieję, że wszystko jest dobrze :-) pozdrawiam Was dziewczynki :-)

Witajcie Dziewczynki:* jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku:* Kairo i Aditko, jak wspaniale, że po usg wszystko w porządku, teraz już możecie odetchnąć i starać się w spokoju odliczać czas:* Truskaweczko bidulko, ale Cię dorwało.....może te leki co masz pomogą i będzie wszystko w porządku, teraz taki czas, że wszyscy chorują, jak wyzdrowiejesz, to zażywaj sobie codziennie rutioscorbin, choć pewnie tak robiłaś:* Enya na pewno takie nowe mieszkanko cieszy, my w zeszłym roku dokładnie wprowadziliśmy się, pamiętam jaka byłam szczęśliwa wtedy, uwielbiałam przeglądanie katalogów z farbami, meblami, chodzenie po sklepach, ogromną radość mi to sprawiało.... a pieniędzmi się nie martw, jakoś pospłacacie, a najważniejsze jest zdrowie:* Zula wszytsko się ułoży, i uda sie tym razem, musi w końcu! super z tym domkiem, to budowanie swojego miejsca na ziemi:* mi też kiedyś w przyszłości marzy się domek, taki przy lesie, na razie finansowo nie ma szans, ale może kiedyś uda się:*

Wszystkie Dziewcyznki i z forum pozdrawiam :*

Ja na sylwestrze byłam u kuzynki fajnie było, straałam się śmiać bo niby jaki sylwester taki cały rok.
Dostałam też okres, smutno mi bo nie powinnam go mieć do maja,..... ale z drugiej strony niech organizm zacznie wracać do normy. Zacznę sobie też teraz mierzyć temperaturę, żeby zobaczyć czy cykle mam ok, i zażywać oeparol tzn. ten olej z wiesiołka, na razie kwasu foliowego nie, porobie jakieś badania zobaczymy.....no i muszę się zminić i umocnić mój charakter, tzn. olewać wszytsko, ale czy charakter da się zmienić?:*

Pozdrawiam Was serdecznie :*:*

miłego dnia życzę:*:*

reklama
magdaCH - Ty tu zaglądasz? Co Jerzak Ci przepisała na te przepływy? Możesz mi przypomnieć?

hehe już sobie znalazłam... Glucophage, wit E i omega 3 tak?:)

Ostatnia edycja:
Do góry