reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

zulka też Wam życzy Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń, spokoju ciała i ducha:) zdrówka i wszelkiej pomyślności.

Enya - ale masz super z tym mieszkankiem
kaira - cudowne wieści:)

My skończyliśmy zakupy materiałów na dom w tym roku. Trochę żal, że jakieś 20 tysięcy zwrotu przez likwidację ulgi Nam przejdzie koło nosa ale trzeba patrzeć, że coś się uda odzyskać:) Co do planów dzieciowych to chyba tak pod koniec lutego dopiero podejdę do kolejnego crio. Myślę też nad tym czy równolegle nie przejść się do innej kliniki i nie spróbować dostać się do rządówki. Mam jeszcze 7 mrozaczków i wiem, że to dużo ale przy moich schorzeniach to sukcesu może nie być a potem będzie za późno na kwalifikowanie się gdziekolwiek. Na razie wszystko w sferze myślenia i spokojnego podejmowania decyzji. Chcę odzyskać spokój ducha i radość życia. Już święta przetrwałam w całkiem dobrej kondycji - nie dałam się skołować tylko uberałam choinki, kupowałam lampki:) Przystroiłam dom i u siebie i u rodziców i u przyjaciela:) Nie daję się jednym słowem:)

reklama
Witam i ja!

Kaira! Super wieści! Buzi w brzuszek! Życzę Wam dużo zdrówka, oby maleństwo rosło silne i zdrowe!
Enya! Ty mieszkanko, my dom:) W sumie od 5 lat mieszkamy w naszym małym gniazdku, ale jednak za małe.... biorąc pod uwagę rozmiar naszego pupila :) w 40m trochę ciasno....
Aditko! Kochana, nie zamartwiaj się tymi badaniami.... Pamiętaj, że zasługujesz na szczęście i dzidziuś będzie zdrowy! Życzę Tego Tobie i maleństwu!
Zula! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Wiem, że Ci się uda! Życzę Ci wiary , spełnienia marzeń i dużo szczęścia w Nowym Roku! Oby to największe marzenie się spelniło... niech pingwinki w końcu rosną!Zimowisko dobiega końca! Tego Ci życzę i trzymam mocno kciuki na cały Rok!
Madzik! Buzi w brzusio! Zdrówka i spełnienia marzeń!
Barbinko, Misiejku, Alusiu, Gogac, Katarina, Gosiu,Enyo, Balbina Malina... wszystkie starające sie dziewczynki, Koszyczku, życzę Wam siły Walki, by Was i mnie nie opuszczała w 2014 Roku, aby każdy dzień dawał nadzieję, że się uda... Owocnych starań, pozytywnych testów... i szczęśliwego rozwiązania pod koniec roku!

Ja Sylwestra spędzam z pieskiem i mamą... Do tego dostałam Zapalenia Twardówki...:nerd: rano byłam u okulisty i mam spuchnięte oko! Super!!! Do tego leki, maści i krople...a jeszcze z przeziębienia nie wyszłam.. Ech... I zakaz spożywania alkoholu... Nawet winka nie wolno ...
W załączniku mój malutki piesek!

Załączniki

• P1070567.jpg
    P1070567.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Truskaweczko - dziękuję Ci z całego serducha. Ja mieszkam w jeszcze mniejszym mieszkanku bo moje ma 34 czy jakoś tak ale psa nie mam. Kota nawet zostawiłam u rodziców choć za nim tęsknię... Psiak piękny ale duży:)
Bidulka jesteś tak Cię dopadło:( oby szybko świństewko sobie poszło:(

Ostatnia edycja:
Adiko czeka się ok 2 tyg czasem wcześniej ale teraz świeta wypadły wiec czekałam.Bałam sie bo niby usg dobrze, ale nigdy nie wiadomo co z krwi tym bardziej to statystyka.I jakby coś nie tak wyszło proponowaliby aminopunkcję, a na to mój mąż się nie zgadza.Drugie prenatalne bede miec w 2 tyg,.
Truskaweczko ale cię dziadostwo łapało.Kiedy twój marynarz wraca?
CZuję sie hmmm już nie pamiętam kiedy mi sie ostanio cokolwiek chciało.Mam totalnego lenia aż przerażające.

Melduję, że SYNek jest silny i zdrowy :-) moj test pappa mam otrzymac smsem w weekend od mojej Dr. :-) mam jednak nadzieję, że wszystko jest dobrze :-) pozdrawiam Was dziewczynki :-)

Witajcie Dziewczynki:* jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku:* Kairo i Aditko, jak wspaniale, że po usg wszystko w porządku, teraz już możecie odetchnąć i starać się w spokoju odliczać czas:* Truskaweczko bidulko, ale Cię dorwało.....może te leki co masz pomogą i będzie wszystko w porządku, teraz taki czas, że wszyscy chorują, jak wyzdrowiejesz, to zażywaj sobie codziennie rutioscorbin, choć pewnie tak robiłaś:* Enya na pewno takie nowe mieszkanko cieszy, my w zeszłym roku dokładnie wprowadziliśmy się, pamiętam jaka byłam szczęśliwa wtedy, uwielbiałam przeglądanie katalogów z farbami, meblami, chodzenie po sklepach, ogromną radość mi to sprawiało.... a pieniędzmi się nie martw, jakoś pospłacacie, a najważniejsze jest zdrowie:* Zula wszytsko się ułoży, i uda sie tym razem, musi w końcu! super z tym domkiem, to budowanie swojego miejsca na ziemi:* mi też kiedyś w przyszłości marzy się domek, taki przy lesie, na razie finansowo nie ma szans, ale może kiedyś uda się:*

Wszystkie Dziewcyznki i z forum pozdrawiam :*

Ja na sylwestrze byłam u kuzynki fajnie było, straałam się śmiać bo niby jaki sylwester taki cały rok.
Dostałam też okres, smutno mi bo nie powinnam go mieć do maja,..... ale z drugiej strony niech organizm zacznie wracać do normy. Zacznę sobie też teraz mierzyć temperaturę, żeby zobaczyć czy cykle mam ok, i zażywać oeparol tzn. ten olej z wiesiołka, na razie kwasu foliowego nie, porobie jakieś badania zobaczymy.....no i muszę się zminić i umocnić mój charakter, tzn. olewać wszytsko, ale czy charakter da się zmienić?:*

Pozdrawiam Was serdecznie :*:*

miłego dnia życzę:*:*

reklama
magdaCH - Ty tu zaglądasz? Co Jerzak Ci przepisała na te przepływy? Możesz mi przypomnieć?

hehe już sobie znalazłam... Glucophage, wit E i omega 3 tak?:)

Ostatnia edycja:
Do góry