reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

melduje sie chora chorobsko po swietach mnie dopadło :( juz nie moge sie doczekac kiedy bede miec kase w rekach i pojade do maliny i zaczne dzialac choc dziewczyny mysle ze u mnie to cos wiecej niz mlr bo ja nie zachodze czy szczepienia maja lepsze dzialanie kiedy sie wogole nie zachodzi?udanych zabaw sylwestrowych.......

reklama
Witam Forumowe koleżanki!

U mnie Święta spokojne i chore... Leżałam z temperaturą... Jest trochę lepiej... ale jeszcze mnie trzyma...

Moje plany na przyszły rok, to Encorton( czyli zamiennik z Francji), Aacard i Clexane przedstaraniowo.... i zwiększając dawki po pozytywnym teście.... Tak jak radziła pani Reumatolog. Malinę sobie odpuszczam... Zadzwonię tylko by mi podesłały faxem ostatnie wyniki.

Chyba te choróbska dziewczynki nas dopadły przez tą pogodę... Zdrówka Wam życzę! Pozdrawiam!

Truskaweczko! duuuużo zdrówka!!
Enya! Super, że z mieskankiem się udało :) niezła frajda Was czeka ale też duużo pracy ;) ale co swoje to swoje! ;-)

U mnie święta minęły szybko i chciałabym zjeść wszytsko ale ni chciało się zmieścić ;))

Pozdrawiam !

Hej ,melduję się,z mega katarem,pierwszym od czterech lat.Już zapomniałam co to przeziębienie.Widzę,że nie tylko ja.Na wigilijnym stole takie pyszności a tu zero smaku.Cieszę się z jednej strony,że już po świętach.Przez pracę ich po prostu nie lubię.Czekam teraz na ,,efekty,,starań.Nie mam żadnych objawów.Zresztą za każdym razem ich nie miałam.Enyo ,cieszę się ,że pojdziesz w końcu na swoje.Zazdroszczę ci tego.Tego biegania za meblami i w ogóle tego całego szału mieszkaniowego.Ja już od przeszło czterech lat u siebie.Mój szał mieszkaniowy już minął...oprócz kredytu oczywiście:-).Pozdrawiam Was dziewczynki wszystkie serdecznie.

U mnie to Święta cały czas trwają, stan ospałości i smętności minie po Nowym Roku.
Te Święta były zdecydowanie lepsze i to za sprawą mojego synka, który dodał im klimatu. W ubiegłym roku dzień przed Wigilią wyszłam po zabiegu i kompletnie nic nie robiłam, barszcz mojej mamy tylko nas uratował.

Któraś z Was jedzie do Łodzi 8 stycznia na MLR?

Hej dziewczynki
Jestem i ja po tych, jakże leniwych, świętach. Nic a nic nie było czuć tej atmosfery :baffled: chyba przez brak śniegu.
U mnie ogólnie czas przyspieszył po świętach (jedna impreza, druga impreza) i na dodatek robię Sylwka dziś u mnie na kilkanaście osób :szok: nie wyrabiam się :-D Dlatego wpadam dziś tutaj do was na chwilkę, żeby życzyć Wam samych wspaniałości w tym nowym roku, i żeby ten 2014 okazał się lepszy niż poprzedni! Buziaki dla Was wszystkich!

szczesliwego-nowego-roku-2014.jpg

Załączniki

• szczesliwego-nowego-roku-2014.jpg
    szczesliwego-nowego-roku-2014.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 33
Ja też Wam kochane życzę w tym nowym roku wszystkiego co najlepsze :tak: niechaj ten 2014 otworzy przed nami nowe możliwości, przyniesie rozwiązanie wszelkich problemów... skończy się "owocnie przynajmniej po pełnych 9 miesiącach" ;-)

Życzę Wam dziewczyny, aby dni w Nowym Roku były spelnieniem Waszych marzeń, aby na koniec roku obfitował w narodzinki Waszych pociech. :-)

Ja dzis mam badania prenatalne i siedze jak na szpilkach. Ale taki stresujacy los nas babek po przejściach.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry