reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny! My dalej rośniemy 25 tc:) za tydzien próba cukrzycowa- zobaczymy czy wyjdzie.
Mam so sprzedania nadwyżkę leków:
- 4 op kwasu foliowego 5mg
- Glucophage 750 mg 2 opakowania (60 tabletek)
Jakby ktos był chętny to na priv niech pisze

reklama
boze a mi nic nie pomierzyl::(obliczyl tylko ze to 3 tydzien od zaplodnienia i kiedy nastepna wizyta
Ty to kobito się nic nie umiesz cieszyć .Twoja euforia wczoraj trwała tyle co doszłaś do domu i zaczęłaś sprawdzać betę.I tu już czarne myśli .
Ciesz się bo wszystko dobrze masz ..
Trzeba się pytać na wizycie o pomiary. A może ci specjalnie nie powiedz.żebyś w necie nie szperała bo wszystko jest ok.
Są pęcherzyki są też żółtkowe czyli wszystko się rozwija .Ciesz się i pisz że jesteś szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karpidlak, wow 25 tc!!! Już bym chciała, bo Ty już tak wyraźnie czujesz ruchy. Będzie chłopiec czy dziewczynka, bo nie pamiętam czy pisałaś.
Fondie, zawsze możesz iść do innego na inne usg ;-) albo czekać cierpliwie do 1 lutego. Hmmm ja ma usg dopiero 17 lutego, nie wiem jak dam radę wytrzymać tak długo.
Susana, może teraz też pęcherzyk się pokaże później. Na razie póki co czekamy na betę Twoją.

Nafoczka, gdzie jesteś???

Lumia, masz wynik???

Karpidlak, wow 25 tc!!! Już bym chciała, bo Ty już tak wyraźnie czujesz ruchy. Będzie chłopiec czy dziewczynka, bo nie pamiętam czy pisałaś.
Fondie, zawsze możesz iść do innego na inne usg ;-) albo czekać cierpliwie do 1 lutego. Hmmm ja ma usg dopiero 17 lutego, nie wiem jak dam radę wytrzymać tak długo.
Susana, może teraz też pęcherzyk się pokaże później. Na razie póki co czekamy na betę Twoją.

Nafoczka, gdzie jesteś???

Lumia, masz wynik???
tez o tym myslalam, żeby isc gdzies indziej ale on chcial za tydzien w czwartek wiec ja mowie, że mam endo no to zamiast w srode powiedzial, żeby 1 lutego, czyli zrozumialam, że lepiej pozniej niz wczesniej zeby sie nie denerwowac jakby jeszcze serca nie bylo bo moge isc w srode ale on sam powiedzial to 1 luty.

Strawbelka a ty ten jajowód który masz niedrożny to on już nie przepuści tych jajek?
Niedrozny trzeba udroznic, czasami sie udaje czasami nie. Mojego nie udalo sie udroznic a lekarz probowal kilka razy. Jak jest niedrozny to z niego dzieci nie bedzie chyba ze sie udrozni. To jak zapchana rura przez ktora woda nie poleci;) idz sobie zrib droznosc jajowodow jak cos, bo to ze ktos ma dzieci nie znaczy ze zawsze bedzie mial je drozne. Ale kciuki trzymam dalej:)

reklama
Do góry