reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie serce widać około 7 tygodnia .Czasami nawet dopiero w 8 .
Ty zaczęłaś dopiero 6 tydzień .
Masz jeszcze 1-2 tygodnie do tego czasu .

reklama
Mam jakiś zły dzień !! Zaczęłam przeżywać to co tutaj się dzieje :(.

Sylwia
trzymam kciuki.&&&&

Fondie wiem ,że masz cykora ale trafia mnie już przez te twoje szukania problemu! Kurde kobieto nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ja popłakałabym się ze szczęścia a nie ciągle się zamartwiała betą ...czy Ty ze względu na stres jaki przeżywasz i samonakręcanie chcesz ją stracić?? Przestań szukać ALE tylko weź usiądź i popatrz na zdjęcia bliźniaków i myśl ,że jak wrzucisz na liz to będziesz je mieć :D. Ja miałam serduszko w 8 tyg wcześniej nie było i to w ciąży pojedyńczej

Hej
Jestem, odwiozłam Małą do przedszkola, zjadłam śniadanie i czytam :-)
Susana, idź, idź i dawaj nam tu znać :-)

Doris przy jakiej becie mialas serce ? Dzis sobie pomyslalam ze moze juz wczoraj powinny byc serca ?

Ja miałam pierwsze usg 5 tyg i 3 dni, beta wtedy była ponad 28 tys, nie było zarodka jeszcze tylko pęcherzyk ciążowy żółtkowym, 6 tyg i 1 dzień miałam betę ok 95 tys, na wizycie byłam 6 tyg i 4 dni i wtedy zarodek miał 7mm i biło serduszko. Fondie masz jeszcze czas!!!!

Witam Resztę dziewcząt

reklama
Do góry