reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie serce widać około 7 tygodnia .Czasami nawet dopiero w 8 .
Ty zaczęłaś dopiero 6 tydzień .
Masz jeszcze 1-2 tygodnie do tego czasu .

reklama
Mam jakiś zły dzień !! Zaczęłam przeżywać to co tutaj się dzieje :(.

Sylwia
trzymam kciuki.&&&&

Fondie wiem ,że masz cykora ale trafia mnie już przez te twoje szukania problemu! Kurde kobieto nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ja popłakałabym się ze szczęścia a nie ciągle się zamartwiała betą ...czy Ty ze względu na stres jaki przeżywasz i samonakręcanie chcesz ją stracić?? Przestań szukać ALE tylko weź usiądź i popatrz na zdjęcia bliźniaków i myśl ,że jak wrzucisz na liz to będziesz je mieć :D. Ja miałam serduszko w 8 tyg wcześniej nie było i to w ciąży pojedyńczej

Hej
Jestem, odwiozłam Małą do przedszkola, zjadłam śniadanie i czytam :-)
Susana, idź, idź i dawaj nam tu znać :-)

Doris przy jakiej becie mialas serce ? Dzis sobie pomyslalam ze moze juz wczoraj powinny byc serca ?

Ja miałam pierwsze usg 5 tyg i 3 dni, beta wtedy była ponad 28 tys, nie było zarodka jeszcze tylko pęcherzyk ciążowy żółtkowym, 6 tyg i 1 dzień miałam betę ok 95 tys, na wizycie byłam 6 tyg i 4 dni i wtedy zarodek miał 7mm i biło serduszko. Fondie masz jeszcze czas!!!!

Witam Resztę dziewcząt

reklama
Do góry