reklama
susana chyba to biochemiczna bedzie ..Ja jestem osobą stąpającą po ziemi .
Trudno .Tak myślałam że się nie uda.
Musi dzisiaj ginka dobrze obejżeć jajowody czy tam gdzieś nie ma zarodka .
Ciąża biochemiczna byłaby najlepszym wyjściem w tej sytuacji.
mnie sie na zelazym ostatnia nie udala przeciez w 9 tygodniu przestalo bic serce i slabe przyrosty bety od poczatku krwiak i uczulenie na clexane postanowialm jeszcze raz sprobowac..ale nie wiem jak bedzie.. doris chyba tez raz byla na zelaznym tak? dobrze mowie doris?trzeba probowac to jest loteria.....moze intralipid przed ciaza duzo zrob ten immunofenotyp. Gin mi powiedział, że nastepnym razem da mi większa dawke sterydu bo 15 mg rozlozona na 3 dawki byla za mala wedlug niego..i terazm mam 20 mg na raz ale to tez nie wiem czy dobrzeTylko jeżeli na żelaznym się nie udało to na czym się uda?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, w jajowodach ginka nic nie zobaczy. Zresztą nie ma to teraz jakiegoś specjalnego znaczenia, bo jeśli beta spada a ciąża gdzieś byłą w jajowodach to po spadku bety ona się wchłonie i nie jest potrzebna żadna ingerencja. Ale mi sie wydaje, że to typowa biochemiczna i @ dostaniesz za jakieś 8.9,10 dni. Potem znowu do działań!
Mi gin mówił, że biochemiczna ciaża to loteria, większość kobiet nawet o niej nie wie,bo czekają na spóźniającą się miesiączkę bez testowania i robienia bet. Powiedział, też że ciąża biochemiczna nie ma wpływu na kolejne ciążę. Gorzej jak zarodki obumierają po stwierdzonej czynności serca. Zobacz ja miałam 3 biochemiczne pod rząd a teraz kończy mi sie już 16 tc
Mi gin mówił, że biochemiczna ciaża to loteria, większość kobiet nawet o niej nie wie,bo czekają na spóźniającą się miesiączkę bez testowania i robienia bet. Powiedział, też że ciąża biochemiczna nie ma wpływu na kolejne ciążę. Gorzej jak zarodki obumierają po stwierdzonej czynności serca. Zobacz ja miałam 3 biochemiczne pod rząd a teraz kończy mi sie już 16 tc
Susana mi lekarz powiedział, że tak naprawdę to trochę loteria, uda się albo nie, nie mogę tego ogarnąć swoim rozumem bo mam zdrowego syna i nie mogę zrozumieć czemu jedną ciążę mogłam mieć bezproblemową a inne tracę. Ty masz dwoje dzieci więc tym bardziej tego nie kumam.
Fondie normalnie kopnę Cie w tyłek! Masz super betę, dwa pęcherzyki, czyli wszystko co potrzeba, nie szukaj dziury w całym tylko się ciesz!Teraz trzeba czekać i mysleć pozytywnie.
Fondie normalnie kopnę Cie w tyłek! Masz super betę, dwa pęcherzyki, czyli wszystko co potrzeba, nie szukaj dziury w całym tylko się ciesz!Teraz trzeba czekać i mysleć pozytywnie.
susana
Fanka BB :)
Doris a ty tamte ciąże bioch maiałaś na żelaznym czy nie?Susana, w jajowodach ginka nic nie zobaczy. Zresztą nie ma to teraz jakiegoś specjalnego znaczenia, bo jeśli beta spada a ciąża gdzieś byłą w jajowodach to po spadku bety ona się wchłonie i nie jest potrzebna żadna ingerencja. Ale mi sie wydaje, że to typowa biochemiczna i @ dostaniesz za jakieś 8.9,10 dni. Potem znowu do działań!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
jedną tak, pozostałe nie
susana
Fanka BB :)
To znaczy ostatnią bioch na zestawie?jedną tak, pozostałe nie
reklama
Susana bardzo mi przykro kochana... ale uwierz, że czasem jest lepiej na tym etapie mieć przeżycia... Sciskam Cię mocno ;-*
Doris, Skarbie jestem ale nie ukrywam, że w rozsypce... wiem jakie macie w większości zdanie o tym co u mnie wyszło przez te badania ale po ludzku się boje i nie potrafie cieszyć z rosnącego brzuszka, tule go, glaskam i pytam brzuszka jaki jest?
Jestem już tak daleko i tak daleko przede mną, tyle niewiadomego, tyle walki. kochane, wiem, że częśc z was zaraz mnie zruga, że chciałaby być tak daleko... zdaje sobie sprawe ale wiem też, że nikt nie chciałby być na moim miejscu
Doris, Skarbie jestem ale nie ukrywam, że w rozsypce... wiem jakie macie w większości zdanie o tym co u mnie wyszło przez te badania ale po ludzku się boje i nie potrafie cieszyć z rosnącego brzuszka, tule go, glaskam i pytam brzuszka jaki jest?
Podziel się: