reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej
Jestem, odwiozłam Małą do przedszkola, zjadłam śniadanie i czytam :-)
Susana, idź, idź i dawaj nam tu znać :-)

Ja miałam pierwsze usg 5 tyg i 3 dni, beta wtedy była ponad 28 tys, nie było zarodka jeszcze tylko pęcherzyk ciążowy żółtkowym, 6 tyg i 1 dzień miałam betę ok 95 tys, na wizycie byłam 6 tyg i 4 dni i wtedy zarodek miał 7mm i biło serduszko. Fondie masz jeszcze czas!!!!

Witam Resztę dziewcząt
doris jakie ty mialas wielkie te bety masakra a ja takie male.

Wynik dopiero o 13
Zastsnawiam się nad jednym dziewczyny .
W ostatniej ciąży też długo nic nie było widać .
Może ja mam niedrożne jajowody i ta komórka za długo przebywa w jajowodzie .Zbyt póżno się zagnieżdża i potem żle rozwija ? .
Tylko czy jak mam dwoje dzieci to te jajowody mogły się pozapychać. po czasie .? Głupie te moje pytania

susana ja mam znjaoma co tez ma nie przepchany ale ona nie moze wciaze 10 lat zajsc wiec nie wiem jak to sie odnosi jak ma sie dzieci wlasnie.

Susana, a w tej ostatniej ciąży co piszesz to w końcu było widać pęcherzyk i zarodek? Czy już tak zaostało, że nie było nic. Bo czasami pęcherzyk naprawdę późno się pojawia.
U mnie w jednej z ciąż biochemicznym miałam plamienie implantacyjne (tylko raz tak miałam) i to było jakoś 12,13 dni po owu więc późno. czasami wszystko idzie jakoś wolniej. I to nie jest zależne od nas.
Coś późno dziś ta beta. Zawsze miałaś wcześniej. Ty sprawdzasz przez neta wyniki? Robisz w diagnostyce?

Susana, a w tej ostatniej ciąży co piszesz to w końcu było widać pęcherzyk i zarodek? Czy już tak zaostało, że nie było nic. Bo czasami pęcherzyk naprawdę późno się pojawia.
U mnie w jednej z ciąż biochemicznym miałam plamienie implantacyjne (tylko raz tak miałam) i to było jakoś 12,13 dni po owu więc późno. czasami wszystko idzie jakoś wolniej. I to nie jest zależne od nas.
Coś późno dziś ta beta. Zawsze miałaś wcześniej. Ty sprawdzasz przez neta wyniki? Robisz w diagnostyce?
Doris dzidiaj dziewczyna która robi te wyniki przychodzi na 2 zmianę .Tak mi powiedz.dziewczyny które pobierały krew.Robię w pryw .lab..Wyniki sprawdzam przrz int.
Ostatnio jak byłam w ciąży też nic długo nie było widać .Ale endo .wtedy .ciążowe było .A Teraz 10 mm?
Ciąża była widoczna 6 t 6d był pęcherzyk 11 mm zarodek 2 mm z czynnością serca .Za tydzień czynność serca już była tylko 69.zarodek 6 mm.Po nadtępnym tygodniu .serduszko już nie biło.
Ona ginka ciągle mówiła że ciąża wygląda na tydzień młodszą a to żle rokuje .

reklama
Do góry