tak ale w dniu jak byl pregnyl to ja widzialam tylko jeden ale nie wiem czy on tylko ten najwiekszy mierzyl czy nie ja wogole sie na usg nie znam.Ale Ty mowilas wczesniej ze mialas 3 pecherzyki
reklama
doris jakie ty mialas wielkie te bety masakra a ja takie male.Hej
Jestem, odwiozłam Małą do przedszkola, zjadłam śniadanie i czytam :-)
Susana, idź, idź i dawaj nam tu znać :-)
Ja miałam pierwsze usg 5 tyg i 3 dni, beta wtedy była ponad 28 tys, nie było zarodka jeszcze tylko pęcherzyk ciążowy żółtkowym, 6 tyg i 1 dzień miałam betę ok 95 tys, na wizycie byłam 6 tyg i 4 dni i wtedy zarodek miał 7mm i biło serduszko. Fondie masz jeszcze czas!!!!
Witam Resztę dziewcząt
susana
Fanka BB :)
Wynik dopiero o 13
Zastsnawiam się nad jednym dziewczyny .
W ostatniej ciąży też długo nic nie było widać .
Może ja mam niedrożne jajowody i ta komórka za długo przebywa w jajowodzie .Zbyt póżno się zagnieżdża i potem żle rozwija ? .
Tylko czy jak mam dwoje dzieci to te jajowody mogły się pozapychać. po czasie .? Głupie te moje pytania
Zastsnawiam się nad jednym dziewczyny .
W ostatniej ciąży też długo nic nie było widać .
Może ja mam niedrożne jajowody i ta komórka za długo przebywa w jajowodzie .Zbyt póżno się zagnieżdża i potem żle rozwija ? .
Tylko czy jak mam dwoje dzieci to te jajowody mogły się pozapychać. po czasie .? Głupie te moje pytania
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, a w tej ostatniej ciąży co piszesz to w końcu było widać pęcherzyk i zarodek? Czy już tak zaostało, że nie było nic. Bo czasami pęcherzyk naprawdę późno się pojawia.
U mnie w jednej z ciąż biochemicznym miałam plamienie implantacyjne (tylko raz tak miałam) i to było jakoś 12,13 dni po owu więc późno. czasami wszystko idzie jakoś wolniej. I to nie jest zależne od nas.
Coś późno dziś ta beta. Zawsze miałaś wcześniej. Ty sprawdzasz przez neta wyniki? Robisz w diagnostyce?
U mnie w jednej z ciąż biochemicznym miałam plamienie implantacyjne (tylko raz tak miałam) i to było jakoś 12,13 dni po owu więc późno. czasami wszystko idzie jakoś wolniej. I to nie jest zależne od nas.
Coś późno dziś ta beta. Zawsze miałaś wcześniej. Ty sprawdzasz przez neta wyniki? Robisz w diagnostyce?
susana
Doris dzidiaj dziewczyna która robi te wyniki przychodzi na 2 zmianę .Tak mi powiedz.dziewczyny które pobierały krew.Robię w pryw .lab..Wyniki sprawdzam przrz int.Susana, a w tej ostatniej ciąży co piszesz to w końcu było widać pęcherzyk i zarodek? Czy już tak zaostało, że nie było nic. Bo czasami pęcherzyk naprawdę późno się pojawia.
Ostatnio jak byłam w ciąży też nic długo nie było widać .Ale endo .wtedy .ciążowe było .A Teraz 10 mm?
Ciąża była widoczna 6 t 6d był pęcherzyk 11 mm zarodek 2 mm z czynnością serca .Za tydzień czynność serca już była tylko 69.zarodek 6 mm.Po nadtępnym tygodniu .serduszko już nie biło.
Ona ginka ciągle mówiła że ciąża wygląda na tydzień młodszą a to żle rokuje .
czarna_mala
Ja też [emoji6]ja siedze jak na szpilkach i czekam na te bete susany
reklama
Podziel się: