reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
u mnie najpierw wczoraj bylo usg juz mowil zeby przyjsc wtedy i wtedy i na krzesle przy wyjsciu sprawdzilam bete i doszedl wynik moj m nie wiedzial co na usg ani jaka beta do wizyty.
wlasnie spojrzlam na kalendarz i w poprzedniej ciazy dzis mialam 2200 bete

Ostatnia edycja:
Jest.;4064,50

Niestety spada było
4375,30
Nie wiem co to oznacza bo nigdy tak nie maiałam .Bety dochodziły do 30000 i rosły nawet jak było żle .
Czy to ta ciąża biochemiczna?

Jest.;4064,50

Niestety spada było
4375,30
Nie wiem co to oznacza bo nigdy tak nie maiałam .Bety dochodziły do 30000 i rosły nawet jak było żle .
Czy to ta ciąża biochemiczna?
nie wiem kochana:( ja napisalam do immunologa czy intralipid mogl zmienic wynik ale nic mi nie odpisala:(
czy ty mialas kiedykolwiek badane komorki nk?Mnie napisala immunolog ze jak sie nie uda to jak najszybciej zrobic imuunofenotyp zeby wiedziec czy to przez nk

Susana, :-(
To raczej biochemiczna, tak jak u mnie było wtedy. Nie będę tutaj pisać, że może urośnie, bo ja jestem realistką i tak samo u siebie wiedziałam, co znaczy spadek bety. Dobrze, że masz dziś wizytę.
Po ciąży biochemicznej nie trzeba czekać ze staraniami, można już w następnym cyklu.

Susana, :-(
To raczej biochemiczna, tak jak u mnie było wtedy. Nie będę tutaj pisać, że może urośnie, bo ja jestem realistką i tak samo u siebie wiedziałam, co znaczy spadek bety. Dobrze, że masz dziś wizytę.
Po ciąży biochemicznej nie trzeba czekać ze staraniami, można już w następnym cyklu.
doris a realnie u mnie co widzisz?
susana ja mialam spadek ale to nie urosla do 300 nawet i byla biochemiczna

reklama
Do góry