reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris jutro mam.od rana gosci jak mi zle wyjdzie wynik to nie chce zeby widzieli jakby mi.lzy naplywaly wiec jutro przed wizyta u gina na 17ide na bete i niech sie dzieje cochce

odebralam wyniki tsh 2,84cholera za duze na ciaze juz mail poszedl do mojej endokrynolog. Ft4 odpowiedzialne za ciaze jest wnormie tyle tylko ze encorton obniza tsh to ciekawe jakie by bylo bez dawki 20 mg;/ ja wczoraj bylam super mysli mdlilo mnie pol dnia i w ogole a dzis nie dosc ze katar sie zaczyna i przeziebienie to zero nudnosci trzymaja mnie piersi mega bolace przy nadziei.

Hej, przepraszam, ze nie pisalam, ale nie miałam o czym a wy miałyście inne przeżycia.

Otóż dopiero co udało mi się wysępic na mejla pełny opis badań, bo jak się okazalo to dzwoniła kobieta z Poznania gdzie robią analize a nie z mojej kierującej jednostki.

Wyszła mi trisomia 21 (ZD) 1:35 czyli bardzo wysoko. U lekarza na razie nie byłam bo dopiero co dostałam wyniki. Swojej Gince wysłalam na mejla a do dok. Przybycienia udalo mi się dostać już na sobote.

Doris dla Ciebie: (ja się nie znam)

wolne ß-hCG 103,5 IU/l Odpowiada 2,791 MoM

PAPP-A 4,770 IU/l Odpowiada 1,098 MoM

FHR 165 ud/min

Długość ciemieniowo - siedzeniowa(CRL)66,2 mm

Przezierność karku (NT) 2,1 mm

Wymiar dwuciemieniowy (BPD) 21,2 mm

Ductus Venosus PI 1,280

Lokalizacja łożyska tylna ściana

Płyn owodniowy W normie

W sumie oprócz Kość nosowa: obecna; Przepływ na zastawce trójdzielnej: Nieprawidłowy (fala wsteczna)- wiecej uwag nie ma

reklama
Do góry