G
Gość
Gość
Susana intralipid jest bezpieczny!Ciekawe czy sobie nie zaszkodziłam tym intralipidem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Susana intralipid jest bezpieczny!Ciekawe czy sobie nie zaszkodziłam tym intralipidem.
Nie wiem Fondie, tak mysle ze moze intralipid albo te leki falszuja. Ty juz wybitnie duzo tego bierzesz.Mysle zeby mi napisala bo ja jej odrazu napisalam ze beta za mala od razu po wyniku i od razu mi odpisala. Teraz jestem u mamy wieczorem jak cos napisze strawbelka a skad wiesz ze mzoe falszowac ?
Dlatego chyba sobie daruje te beteNie wiem Fondie, tak mysle ze moze intralipid albo te leki falszuja. Ty juz wybitnie duzo tego bierzesz.
Fondie daruj sobie ta bete, tylko niepotrzebnie sie stresujesz, pojdziesz na usg i zobaczysz.Wie
Dlatego chyba sobie daruje te bete