reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mysle zeby mi napisala bo ja jej odrazu napisalam ze beta za mala od razu po wyniku i od razu mi odpisala. Teraz jestem u mamy wieczorem jak cos napisze strawbelka a skad wiesz ze mzoe falszowac ?
Nie wiem Fondie, tak mysle ze moze intralipid albo te leki falszuja. Ty juz wybitnie duzo tego bierzesz.

Susana ja od razu maila z takim zapytaniem wslalam do imuolog i zapewniala ze nie. Susana zrob jeszcze teraz ta bete wieczorem w ty samym labo nic nietracisz .. Moze faktycznie intralpid pomieszal cos . Pamietaj ze ten stres zwieksza nk. Nic nie tracisz!!!zobaczysz jaka masz tendecje inie musze ci wymyslac przykladu bo dokladnie go znasz

Nafoczko, moja najlepsza koleżanka miała takie PAPPA. Jej synek jest w 100% zdrowy, duż, dorodny i ogarnięty. Nie martw się, będzie dobrze. USG wyszło ok, Tego się trzymaj.!
Przepraszam, że odniosę się tylko do Nafoczki, ale u nas kolejne ząbki idą i brak czasu na siedzenie przy komputerze.
Buziaki dla wszystkich

Nie idę już dzisiaj na żadną betę . .Nie mam siły. Głowa mnie boli od poniedziałku non stop..
Ja się strasznie boję tej pozamacicznej .Nie mogę znależć w necie konkretnych wartości np największych dla takiej ciąży pozamacicznej .
Fondie a o której masz jutro wizytę .?
Może tobą się pocieszę że wszystko u ciebie ok.

reklama
Do góry