reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lilia ja nie bede robic chyba bety bo nie ma sensu, wczoraj bralam drugi zastrzyk, a w piotek biore trzeci. Wiec nawet nie ma co testowac.

reklama
Fondie ja tam tym babom nie wierze. Piernicza farmazony. Nie wierze w takie roznice w becie. Ja bym ich opiepszyla, a moj maz to by juz afere zrobil i zadal badania na ich koszt zeby sprawdzic jeszcze raz. Ta beta z rana to ewidentnie ich blad! Miglo sie zle skonczyc bo juz mialas leki odstawiac. No Fondie Ty sie nie stresuj! Jest dobrze! Susana Ty tez polecisz za tydzien na usg i juz bedzie fasolka.
Dziewczyny a mnie teraz te wszystkie badania zastanawiaja, czy one aby sa wiarygodne. Ja myslalam ze jak robi sie badania w labie to wyniki sa swiete. A tu chyba na to wszystko trzeba wziasc poprawke.

Bertha widzisz, dobrze ze zrobilas badania, a nie wierzylas ze to przypadek. Teraz wiesz ze masz brac acard, heparyne i metylowe formy.

Fondie, kiedy Ty masz usg? Coś mi się wydaje, że pisałaś, że jutro lub w czwartek, tak?

Susana, a Ty kiedy idziesz sprawdzić? Za tydzień?
Jutro robicie bety?

Doris ja mam wizytę w piąteko 21.40
Na betę idę jutro ale jakoś ro czarno widzę że tego pęcherzyka jeszcze wczoraj nie było .

Susana ja z córką bylam na pierwszym usg 5 t6d i był tylko pęcherzyk. Tydzień później serduszko. Oczywiście gin roztaczal wizję pustego jaja plodowego ale tym razem nie miał na szczęście racji.

Susana, ja miałam pierwsze usg w 39 dc (cykle miałam 28 dniowe), to było 24 dpo (jesli owu była w 14 dc a nie wcześniej) to było 5 tyg i 3 dni - beta ponad 28 tys i był pęcherzyk ciażowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka.
Ale podobno wielkość pęcherzyka i jego pojawienie się jest zależne od wielkości bety.
U Ciebie jak to będzie wyglądało w piątek?

reklama
Do góry