reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lilia ja nie bede robic chyba bety bo nie ma sensu, wczoraj bralam drugi zastrzyk, a w piotek biore trzeci. Wiec nawet nie ma co testowac.

reklama
Fondie ja tam tym babom nie wierze. Piernicza farmazony. Nie wierze w takie roznice w becie. Ja bym ich opiepszyla, a moj maz to by juz afere zrobil i zadal badania na ich koszt zeby sprawdzic jeszcze raz. Ta beta z rana to ewidentnie ich blad! Miglo sie zle skonczyc bo juz mialas leki odstawiac. No Fondie Ty sie nie stresuj! Jest dobrze! Susana Ty tez polecisz za tydzien na usg i juz bedzie fasolka.
Dziewczyny a mnie teraz te wszystkie badania zastanawiaja, czy one aby sa wiarygodne. Ja myslalam ze jak robi sie badania w labie to wyniki sa swiete. A tu chyba na to wszystko trzeba wziasc poprawke.

Bertha widzisz, dobrze ze zrobilas badania, a nie wierzylas ze to przypadek. Teraz wiesz ze masz brac acard, heparyne i metylowe formy.

Fondie, kiedy Ty masz usg? Coś mi się wydaje, że pisałaś, że jutro lub w czwartek, tak?

Susana, a Ty kiedy idziesz sprawdzić? Za tydzień?
Jutro robicie bety?

Doris ja mam wizytę w piąteko 21.40
Na betę idę jutro ale jakoś ro czarno widzę że tego pęcherzyka jeszcze wczoraj nie było .

Susana ja z córką bylam na pierwszym usg 5 t6d i był tylko pęcherzyk. Tydzień później serduszko. Oczywiście gin roztaczal wizję pustego jaja plodowego ale tym razem nie miał na szczęście racji.

Susana, ja miałam pierwsze usg w 39 dc (cykle miałam 28 dniowe), to było 24 dpo (jesli owu była w 14 dc a nie wcześniej) to było 5 tyg i 3 dni - beta ponad 28 tys i był pęcherzyk ciażowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka.
Ale podobno wielkość pęcherzyka i jego pojawienie się jest zależne od wielkości bety.
U Ciebie jak to będzie wyglądało w piątek?

reklama
Do góry