reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie mnie raz laborantka przy spadajacej becie powiedziała że sprawdzi na innym sprzęcie, mało tego- ma też znaczenie czas tego ich " mielenia "krwi w maszynie. Musisz jeszcze raz powtórzyć i tyle:)

o widze ze i ja nie spie ;-) czesc Fondie, emocje troche opadly?
Ja mam tak zatkany nochal ze chyba uszami zaczne oddychac i glowa mnie do tego boli stad nie moge spac.
Doris USG mialam tylko przez brzuch bo tydz. temu bylo to drugie a gin mowil ze jest na tym etapie mniej dokladne w kazdym badz razie mowil ze ok 8cm ale tego gina na nfz potrzebuje dla clexanu. A swoja droga moze i u mnie nie pewne czy to ksiaze ;-)

Ostatnia edycja:
Troche tak ale znow ten wynik wydaje sie byc duzy. Jaka mam pewnosc ze wczesniejsze wyniki sa dobre ? Zadnej wszystkie ribione popoludniu tylko ten jeden wlasnie z ta niska beta rano. Ale taka roznica szok ...jak zrobie wynik dzis znow nie bede mu wierzyc zadnemu.nie uwierze juz wynikowi:( dlatego chyba jednak zrobie jutro popoludniu ale znow tyle mysli a.ja nie mam mflosci zeby miec tak wysoka bete.

spokojnie ja mdlosci mialam kolo 6tyg. a nie wszyscy maja, za to cc prawie wcale mnie nie bolaly. Moze idz tak jak ci dziewczyny radza pokaz te dwa wyniki i ten pierwszy albo niech sprawdza albo dadza kolejny darmowy. A najlepiej zrob usg i pecherzyk powinien byc widoczny. Ja bym na pewno tak zrobila ;-)

spokojnie ja mdlosci mialam kolo 6tyg. a nie wszyscy maja, za to cc prawie wcale mnie nie bolaly. Moze idz tak jak ci dziewczyny radza pokaz te dwa wyniki i ten pierwszy albo niech sprawdza albo dadza kolejny darmowy. A najlepiej zrob usg i pecherzyk powinien byc widoczny. Ja bym na pewno tak zrobila ;-)
No właśnie a u mnie nie ma pęcherzyka .
Mpże to pozamaciczna .
Całą noc nie spałam

reklama
Do góry