reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beata dokladnie kazda porazka dziewczyny stad jest dotkliwa...bo kazda z nas walczy o To samo...!
Jak ja czytam o tym z czym sie zmagacie ze ja za chwile moze bede tez musiala...to jestem przerazona! Nadal niewiem co mi jest....

Susana zaciskam &&&& kiedy kolejna wizyta?
Powiedz mi pamietasz te moje badania co mam zrobic? Powiedz mi czy czasem tez tak moze byc ze jak wyjda zle to te wlewy trzeba bedzie brac? I mozesz mi wyjasnic na co one sa? Bo nieogarniam:/

reklama
Oj ja nie wiem Fondie czy po takich emocjach dasz radę wytrzymać te 48 h (ja bym nie dała). Powtórz tylko dla porównania wyniku prawidłowego, a nie dla przyrostu - przyrost rzeczywiście dopiero po 48h - bo ja myślę, że to bardziej Cie uspokoi jak zobaczysz jutro betę mniej więcej taka jak teraz niż będziesz w stresie czekać
No ale takie jest moje zdanie.

Susana, a Ty chyba pisałas, że gin wypatrzył pęcherzyk 4mm, tak?

Oj ja nie wiem Fondie czy po takich emocjach dasz radę wytrzymać te 48 h (ja bym nie dała). Powtórz tylko dla porównania wyniku prawidłowego, a nie dla przyrostu - przyrost rzeczywiście dopiero po 48h - bo ja myślę, że to bardziej Cie uspokoi jak zobaczysz jutro betę mniej więcej taka jak teraz niż będziesz w stresie czekać
No ale takie jest moje zdanie.

Susana, a Ty chyba pisałas, że gin wypatrzył pęcherzyk 4mm, tak?
doris jestem tak wymeczona dzis stresem a mi immunolog mowila ze im wiecej stresu tym wzrastaja nk ze naprawde jutro nie bede mec sily na takie nerwy znow mnie juz glowa boli od poludnia na dany moment mysle ze wytrzmymam ale masz racje roznie bywa i trzeba powtarzac i tak biegam co chwile na te bete zobaczymy ale wolalbym jutro umysl wyluzowac

....................

Doris
Co za news:) czyli rozumiem, że jednak Antoni;) hahaha. Ja własnie sobie powiedziałam, że płci albo w cale nie będę chciała znać, albo późno, jak już na bank będzie wiadomo - tylko kiedy tego doczekam....

Antoni nie bardzo mi się podoba, jakoś Antosia dla dziewczynki bardziej. Ja bym chciała Oliwiera ale cięzko mi ędzie przekonać mojego M, bo na razie zdecydowanie jest na NIE

dziękuje Doris, cieszę się, ze zauważyłaś, że pisałam, zeby potem nie było, że mnie nie ma :wink:

No pewnie, że zauważyłam, ja czytam na bieżąco wszystko, siedzę w domu więc laptop stale w użytku :-). Ty też masz wizytę niebawem? Kiedy jasiek zdjęcie będzie Twojego Księcia?

doris jestem tak wymeczona dzis stresem a mi immunolog mowila ze im wiecej stresu tym wzrastaja nk ze naprawde jutro nie bede mec sily na takie nerwy znow mnie juz glowa boli od poludnia na dany moment mysle ze wytrzmymam ale masz racje roznie bywa i trzeba powtarzac i tak biegam co chwile na te bete zobaczymy ale wolalbym jutro umysl wyluzowac

oczywiście, zrobisz jak chcesz, ja tylko wyraziłam swoje zdanie :-)
Ale myślisz że będziesz się mniej stresować i nie myśleć jak nie zrobisz jutro?

reklama
oczywiście, zrobisz jak chcesz, ja tylko wyraziłam swoje zdanie :-)
Ale myślisz że będziesz się mniej stresować i nie myśleć jak nie zrobisz jutro?
zobacze doris jak sie bede stresowac to zrobie. wiem o czym mowisz zobacze jutro. ja robilam caly uklad krzepniecia rano ciekawe czy te wyniki tez sa dobre

Do góry