reklama
G
Gość
Gość
Bo moze falszowac wyniki, tak mi Janosz mowila jak dobrze pamietam.ja mialam wpiatek wlewy a czemu nie mozna?
enya81
Fanka BB :)
Fondie mnie raz laborantka przy spadajacej becie powiedziała że sprawdzi na innym sprzęcie, mało tego- ma też znaczenie czas tego ich " mielenia "krwi w maszynie. Musisz jeszcze raz powtórzyć i tyle
o widze ze i ja nie spie ;-) czesc Fondie, emocje troche opadly?
Ja mam tak zatkany nochal ze chyba uszami zaczne oddychac i glowa mnie do tego boli stad nie moge spac.
Doris USG mialam tylko przez brzuch bo tydz. temu bylo to drugie a gin mowil ze jest na tym etapie mniej dokladne w kazdym badz razie mowil ze ok 8cm ale tego gina na nfz potrzebuje dla clexanu. A swoja droga moze i u mnie nie pewne czy to ksiaze ;-)
Ja mam tak zatkany nochal ze chyba uszami zaczne oddychac i glowa mnie do tego boli stad nie moge spac.
Doris USG mialam tylko przez brzuch bo tydz. temu bylo to drugie a gin mowil ze jest na tym etapie mniej dokladne w kazdym badz razie mowil ze ok 8cm ale tego gina na nfz potrzebuje dla clexanu. A swoja droga moze i u mnie nie pewne czy to ksiaze ;-)
Ostatnia edycja:
Troche tak ale znow ten wynik wydaje sie byc duzy. Jaka mam pewnosc ze wczesniejsze wyniki sa dobre ? Zadnej wszystkie ribione popoludniu tylko ten jeden wlasnie z ta niska beta rano. Ale taka roznica szok ...jak zrobie wynik dzis znow nie bede mu wierzyc zadnemu.nie uwierze juz wynikowi dlatego chyba jednak zrobie jutro popoludniu ale znow tyle mysli a.ja nie mam mflosci zeby miec tak wysoka bete.
spokojnie ja mdlosci mialam kolo 6tyg. a nie wszyscy maja, za to cc prawie wcale mnie nie bolaly. Moze idz tak jak ci dziewczyny radza pokaz te dwa wyniki i ten pierwszy albo niech sprawdza albo dadza kolejny darmowy. A najlepiej zrob usg i pecherzyk powinien byc widoczny. Ja bym na pewno tak zrobila ;-)
susana
Fanka BB :)
No właśnie a u mnie nie ma pęcherzyka .spokojnie ja mdlosci mialam kolo 6tyg. a nie wszyscy maja, za to cc prawie wcale mnie nie bolaly. Moze idz tak jak ci dziewczyny radza pokaz te dwa wyniki i ten pierwszy albo niech sprawdza albo dadza kolejny darmowy. A najlepiej zrob usg i pecherzyk powinien byc widoczny. Ja bym na pewno tak zrobila ;-)
Mpże to pozamaciczna .
Całą noc nie spałam
reklama
Podziel się: