reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris dzis mialam wizyte, potem dopiero 11.02. Dzis bez foci bo NFZ nie stac ;-) kolejne sprawozdanie jak bedzie biochemia...

Fondie!!!!!!

reklama
Oj ja nie wiem Fondie czy po takich emocjach dasz radę wytrzymać te 48 h (ja bym nie dała). Powtórz tylko dla porównania wyniku prawidłowego, a nie dla przyrostu - przyrost rzeczywiście dopiero po 48h - bo ja myślę, że to bardziej Cie uspokoi jak zobaczysz jutro betę mniej więcej taka jak teraz niż będziesz w stresie czekać
No ale takie jest moje zdanie.

Susana, a Ty chyba pisałas, że gin wypatrzył pęcherzyk 4mm, tak?
Ostatnio widział i nie widział .
Mówił że sprzęt stary i nie był pewny .
Okazuje się że nic nie widział.:sad:

Susana a kwas salicylowy mozna w ciazy uzywac? Tylko mi chodzi o duze stezenia bo ja w spirytusie rozpuszczam 100% salicyl i duzo tego sypie wiec jest mocny, bo po tygodniu sie luszcze.

Doris
Inny gin dzisiaj oglądał .Nic nie było widać .
Susana a kwas salicylowy mozna w ciazy uzywac? Tylko mi chodzi o duze stezenia bo ja w spirytusie rozpuszczam 100% salicyl i duzo tego sypie wiec jest mocny, bo po tygodniu sie luszcze.
Jeżeli to kwas salicylowy , glikolowy , retinol itd to lepiej nie używać bo przenikają do organizmu .

reklama
Do góry