reklama
susana
Fanka BB :)
Ostatnio widział i nie widział .Oj ja nie wiem Fondie czy po takich emocjach dasz radę wytrzymać te 48 h (ja bym nie dała). Powtórz tylko dla porównania wyniku prawidłowego, a nie dla przyrostu - przyrost rzeczywiście dopiero po 48h - bo ja myślę, że to bardziej Cie uspokoi jak zobaczysz jutro betę mniej więcej taka jak teraz niż będziesz w stresie czekać
No ale takie jest moje zdanie.
Susana, a Ty chyba pisałas, że gin wypatrzył pęcherzyk 4mm, tak?
Mówił że sprzęt stary i nie był pewny .
Okazuje się że nic nie widział.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana a to ten sam gin?
Nafoczka, jak duży jest Twój Maluch?
Fondie, kciuki nieustannie zaciśnięte.
Nafoczka, jak duży jest Twój Maluch?
Fondie, kciuki nieustannie zaciśnięte.
G
Gość
Gość
Susana a kwas salicylowy mozna w ciazy uzywac? Tylko mi chodzi o duze stezenia bo ja w spirytusie rozpuszczam 100% salicyl i duzo tego sypie wiec jest mocny, bo po tygodniu sie luszcze.
susana
Fanka BB :)
Doris
Inny gin dzisiaj oglądał .Nic nie było widać .
Jeżeli to kwas salicylowy , glikolowy , retinol itd to lepiej nie używać bo przenikają do organizmu .Susana a kwas salicylowy mozna w ciazy uzywac? Tylko mi chodzi o duze stezenia bo ja w spirytusie rozpuszczam 100% salicyl i duzo tego sypie wiec jest mocny, bo po tygodniu sie luszcze.
G
Gość
Gość
Nie wiedzialam, dobrze ze spytalam bo chcialam jeszcze sobie pouzywac.Doris
Jeżeli to kwas salicylowy , glikolowy , retinol itd to lepiej nie używać bo przenikają do organizmu .
G
Gość
Gość
Moze jakis jelop rano robil to badanie,bo innego wytlumaczenia nie ma.nigdzie nie ma info, ż emoze zaburzac betahcg nie na czczo wynik. W samym laboratorium kazali byc 2h po posilku
reklama
G
Gość
Gość
Fondie po wlewach przez 24 godz nie mozna robic badan z krwi. Moze to to, ale przeciez u Ciebie wiecej godzin minelo.
Podziel się: