reklama
susana
Fanka BB :)
Jezu nie może być normalnie?
Zawsze coś !!!!!!!!!!!!!!!
Czy te ciąże nie mogą być książkowo tylko zawsze coś nie tak .
To już chyba taki los .
Ale co ma być to będzie .
Więcej już nic nie zrobimy .Jesteśmy obstawione lekami .Poleciałyśmy na te intralipidy .Teraz tylko czekać .
Zawsze coś !!!!!!!!!!!!!!!
Czy te ciąże nie mogą być książkowo tylko zawsze coś nie tak .
To już chyba taki los .
Ale co ma być to będzie .
Więcej już nic nie zrobimy .Jesteśmy obstawione lekami .Poleciałyśmy na te intralipidy .Teraz tylko czekać .
susana
Nafoczka teraz nie robiłam insuliny .Susana moze sprzet zawiodl.Zrobilas sobie ta insuline naczczo? Przyrost bety macie obie ladny. Ja tez panikowalam bo mi kopa dawalyscie, tak czy nie?! :-* ps i nadal panikuje..
Dopiero mam zamiar .
Ostatnio miałam naczczo 5 to była dobra .Po godz .była wysoka 80,
A po dwóch chyba 25.
no to ładna była ta insulina, też początkiem września mialam na czczo 5 a po dwóch m-cach sterydu w listopadzie 10 dlatego jestem ciekawa...
a wiesz, z mam od ciebie juz dwie negatywne oceny?
PS bede mieć sporo progesteronu na mega promocji 2 dupki, 7lutek pod język i 7 dowcipnych, jakbyście były zainteresowane to prosze na o priv
PS bede mieć sporo progesteronu na mega promocji 2 dupki, 7lutek pod język i 7 dowcipnych, jakbyście były zainteresowane to prosze na o priv
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry
Ale wczoraj emocje były!!! Ale dobrze się skończyło. I tak już będzie!!!
Nie może stale być pod górkę, musi być dobrze!
Nafoczka, wczoraj jak zobaczyłam małego na usg to stwierdziłam, że jesteśmy już tak daleko, że najgorsze za nami i teraz byle do lipca
Ale wczoraj emocje były!!! Ale dobrze się skończyło. I tak już będzie!!!
Nie może stale być pod górkę, musi być dobrze!
Nafoczka, wczoraj jak zobaczyłam małego na usg to stwierdziłam, że jesteśmy już tak daleko, że najgorsze za nami i teraz byle do lipca
reklama
susana
Nafoczka jakie negatywne oceny .? Co ty mówisz ?no to ładna była ta insulina, też początkiem września mialam na czczo 5 a po dwóch m-cach sterydu w listopadzie 10 dlatego jestem ciekawa...
Pewnie coś sirota wcisnęłam bo z tel.pisze nie na kompie .
Jeżeli tak jest to niechcący .
Podziel się: