reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
To dzis sie wyluzujmya jutro bedzie dzien bet:) ja jakos mam zle przeczucie i nafal siw nie nakrecam za bardzo ale wiadomo nadzije mam juz po wczorajszej becie.

Jezu nie może być normalnie?
Zawsze coś !!!!!!!!!!!!!!!
Czy te ciąże nie mogą być książkowo tylko zawsze coś nie tak .
To już chyba taki los .
Ale co ma być to będzie .
Więcej już nic nie zrobimy .Jesteśmy obstawione lekami .Poleciałyśmy na te intralipidy .Teraz tylko czekać .

Susana moze sprzet zawiodl.Zrobilas sobie ta insuline naczczo? Przyrost bety macie obie ladny. Ja tez panikowalam bo mi kopa dawalyscie, tak czy nie?! :-* ps i nadal panikuje..

Susana moze sprzet zawiodl.Zrobilas sobie ta insuline naczczo? Przyrost bety macie obie ladny. Ja tez panikowalam bo mi kopa dawalyscie, tak czy nie?! :-* ps i nadal panikuje..
Nafoczka teraz nie robiłam insuliny .
Dopiero mam zamiar .
Ostatnio miałam naczczo 5 to była dobra .Po godz .była wysoka 80,
A po dwóch chyba 25.

no to ładna była ta insulina, też początkiem września mialam na czczo 5 a po dwóch m-cach sterydu w listopadzie 10 dlatego jestem ciekawa...
a wiesz, z mam od ciebie juz dwie negatywne oceny?:evil:

PS bede mieć sporo progesteronu na mega promocji 2 dupki, 7lutek pod język i 7 dowcipnych, jakbyście były zainteresowane to prosze na o priv

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry
Ale wczoraj emocje były!!! Ale dobrze się skończyło. I tak już będzie!!!
Nie może stale być pod górkę, musi być dobrze!

Nafoczka, wczoraj jak zobaczyłam małego na usg to stwierdziłam, że jesteśmy już tak daleko, że najgorsze za nami i teraz byle do lipca

reklama
no to ładna była ta insulina, też początkiem września mialam na czczo 5 a po dwóch m-cach sterydu w listopadzie 10 dlatego jestem ciekawa...
a wiesz, z mam od ciebie juz dwie negatywne oceny?:evil:
Nafoczka jakie negatywne oceny .? Co ty mówisz ?
Pewnie coś sirota wcisnęłam bo z tel.pisze nie na kompie .
Jeżeli tak jest to niechcący .

Do góry