reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris piekna foteczka

Fondie kurde wez jutro zadzwon do tego labo co robilas! Bo to nieporozumienie zeby taka roznica byla...
Ale trzymasz Nas w napieciu
Bardzo ale to bardzo sie ciesze ze ta beta o wiele piekniejsza i mega zaciskam kciuki na czwartkowa wiyzte!

Susana a ty jak tam?

reklama
Witam .
Przeczytałam
Noooo emocje były że hej !!!!!!!!!!

Fondie
Pomylili się z tą twoją betą 1200
Ta wieczorna jest taka jak powinna być .Po przyroście 5 dniowym z
800 jest tyle ile powinno być dzisiaj .Tamto to pomyłka.

Doris ale jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tzn raczej jajeczka
Ale czad !!!
Pomyłki się zdarxają
Więc Fondi widzisz
na przykładzie Doris że najlepszy lekarz może się pomylić a co dopiero labolatorium

oto skopiowane z mojej strony :
2016-01-18 19:52 6257,00
2016-01-18 07:38 1200,00
2016-01-13 20:13 819,10
2016-01-11 18:21 358,50
2016-01-09 13:55 98,03
2016-01-07 19:12 20,88

FONDIE, I TO JEST PRAWIDŁOWA BETA PO TYCH 5 DNIACH!!!!!!! JA TAK LICZYŁAM, ŻE TYLE MNIEJ WIĘCEJ POWINNO BYĆ!!!! WIDOCZNIE BYŁA JAKAS POMYŁKA RANO!!!!
Nie ma wyjścia, rób jeszcze raz :-) :-) :-)

Ja wróciłam z Warsz.
Gin zajżał usg a tam .Nic
Dziś 35 dc .Mówi że jeszcze wcześnie ale ja zaczynam się niepokoić .

Wlew z intralipidu podali mi .
Terax tylko czekać .

Ostatnia edycja:
Susana
A jaką bete masz? Ale jak dla mnie to za wcześnie;)

Strawbelko,
No ja bym chyba wyszła z siebie i stanęła obok;/ też bym kazała zrobić na ich koszt!

Fondie ja pierdziele ale czad!! Laska jak a się cieszę. Piwo już w Twoim wypadku odpada heh :D Cudownie !!

P.S Dzięki Panie że nie odebrałeś mi wiary ,że każdej z nas z zestawem się UDA

Susana dzieciaczki się wstydzą i chowają jak mogą. Widzisz jak mały Książę Doris się zasłania?? A matulcia co?? Fotki strzela i pisiorka całemu światu pokazuje heh

reklama
Ja wróciłam z Warsz.
Gin zajżał usg a tam .Nic
Dziś 35 dc .Mówi że jeszcze wcześnie ale ja zaczynam się niepokoić .
Dziś 4 t6d pęcherzyka brak .

Wlew z intralipidu podali mi .
Terax tylko czekać .
t jest bardzo maly tydzien mi gin mowil ze w czwartek ma nadzieje ze wogole bedzie pecherzyk

Do góry